Programma Catalogus

Profiteer van de fouten en problemen die Jack Joel tijdens het online daten tegenkwam en gebruik z’n oplossingen en technieken. Zodat ook jij succesvol, vrouwen (online) versiert en date. Elke cursus of E-book bevat de informatie die jouw het resultaat geeft, om je leven te leiden dat jij voor ogen hebt én kan je RISICO-VRIJ uitproberen. Dus als je niet gelijk resultaten ziet, stuur een mailtje naar hulp[at]dating360.nl en je krijgt je geld terug, gegarandeerd.

Van datingsite naar dateVan Datingsite Naar Date

Leer de basis van het online daten en ontmoeten van vrouwen. Dit E-book leert jouw hoe je vrouwen met je profieltekst en profiel foto’s vrouwen aantrekt. Berichten verstuurt waar vrouwen enthousiast op reageren. Verder krijg je de technieken om haar nummer te krijgen en leer je wat je aan de telefoon moet zeggen. Zodat je relaxt en zonder afwijs-risico een date regelt.

Meer Informatie

Van datingsite naar dateKnip en Plak berichten E-course

De kwaliteit van je dating berichten bepaald of je wel of geen vrouwen ontmoet. Je eerste bericht is hierin cruciaal. Via deze E-course leer jij het type vrouw waar jij opvalt herkennen, en te doorgronden. Stap-voor-stap wordt jij bij de hand genomen om die kennis in één bericht te stoppen. Door de diverse psychologische triggers en trucjes. Kan jij dit bericht naar 10-tallen vrouwen versturen en krijg je fantastische reacties.

Meer Informatie

Sensationeel Verleiden met WoordenSensationeel Verleiden met Woorden

Meer dan 120 Voorbeeld berichtjes om vrouwen via je je mobiel en zonder te praten VERLIEFD of intens OPGEWONDEN te maken. Ontdek wat jij moet sturen zodat je met haar flirt, zij jou wil ontmoeten en je fantastische dates met haar krijgt. Zonder dat je ook maar één woord aan de telefoon hoeft te spreken. WhatsApp, Facebook en SMS’en zijn jouw wing-man!

Meer Informatie

veel zelfvertrouwen bij vrouwen Veel Zelfvertrouwen bij Vrouwen

Je hoort vaak zelfvertrouwen iets is dat vrouwen willen en aantrekkelijk bij een man vinden. Dat is waar. Zelfvertrouwen één van de meest aantrekkelijke eigenschappen die een man kan bezitten. Het hebben van zelfvertrouwen zal ook de grootste impact hebben wanneer jij vrouwen wilt daten of op zoek bent naar een relatie. Deze cursus helpt jou vol zelfvertrouwen met vrouwen omgaan en de mentale blokkades die jouw succes belemmeren voor altijd elimineren.

Meer Informatie