Ben jij onzeker over je uiterlijk. Het zal je verbazen maar dat is niet het belangrijkste bij online dating. Wat wel???date een vrouw

Het concept “datingsite voor lelijke mensen”… je moet er maar opkomen. Mocht jij hierover nadenken en er mogelijk tientallen euro’s per maand aan uitgeven. Laat mij je eerste een alternatief voorschotelen…

Ik zou mezelf niet omschrijven als een knappe man. En het mooie is dat als jij meer zoekt dan een eenmalige leuke nacht. Je voor online dating ook niet knap hoeft te zijn.

Tinder lastig. Datingsites makkelijk.

Het is heel simpel op Tinder heb je als man een extreem voordeel als je heel knap bent. Echter, met online dating hoef je als man helemaal niet zo knap te zijn.

Dat heeft met verschillende redenen te maken:

  • Op een datingsite willen veel vrouwen meer dan een spannende nacht

  • Veel mannen hebben moeite om qua persoonlijkheid aantrekkelijk over te komen

  • Vrouwen verlangen naar een man die een gevoel kan opwekken, zorgzaam en liefdevol is

  • Vrouwen op datingsites zijn meer bezig om iets te vinden dan vrouwen op Tinder

Om deze redenen hoef jij je niet direct in te schrijven voor een “datingsite voor lelijke mensen”. Je keuze daar zal een stuk lager zijn in vergelijking met een reguliere datingsite. En op een reguliere datingsite zijn er genoeg leuke vrouwen die iets in jou zien. Het is zeker de moeite waard om eerst dat te proberen!

Omdat zoveel mannen moeite hebben met online dating. Ook knappe mannen. Wil ik jou helpen. Ik ga je een paar tips geven, zodat jij wél goed overkomt.

Tips hoe je als minder aantrekkelijke man de leukste vrouwen date!

Ik heb zelf ervaren hoe het is om als minder aantrekkelijke man leuke, lieve, aantrekkelijke vrouwen te daten. En een paar van mijn beste tips wil ik jou geven om je te helpen.

Een knaller van een dating profiel

Je dating profiel bestaat uit twee onderdelen:

  • Je profieltekst

  • Je profielfoto’s

Laten we bij het laatste beginnen je profielfoto’s want dat is iets waar jij waarschijnlijk veel moeite mee hebt.

Een paar simpele trucjes om goede foto’s te plaatsen, is om je hoofprofielfoto mysterieus te maken. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een zwart-wit foto te plaatsen met de helft van je gezicht.

Je krijgt een boeiende foto, waarbij de nadruk niet bij je uiterlijk ligt.

Vervolgens kan je ook nog een leuke actiefoto plaatsen of een foto van jou met je huisdier. Daarmee toon je zorgzaamheid. Ook bij dit type foto’s ligt de nadruk op je persoonlijkheid en niet je uiterlijk.

Naast het hebben van een goede profielfoto’s is het hebben van een goede datingtekst ook erg van belang. Met je datingtekst kan jij je erg onderscheiden van andere mannen. De meeste mannen hebben namelijk een niet inspirerende tekst. En omdat het bij online dating meer om je persoonlijkheid draait, ligt hier voor jou een kans.

Wat je bij een datingprofieltekst wil voorkomen is dat je een lijstje met allemaal feiten hebt. Om onderscheidend te zijn moet jij jezelf op een leuke manier omschrijven.

Hoe doe je dit?

Verzamel eerst alle dingen die jou zoal bezighouden. Je werk, leuke hobby’s, dromen en ambities.

Vervolgens pak je de dingen waar jij het meest positief over bent. En dan wijdt je per onderwerp er één of twee alinea’s aan. En dan niet op de saaie manier: “ik kijk graag films.”

Maar op deze manier: “Het mooiste van een film vind ik dat je er helemaal in meegezogen wordt. Een goede film zorgt ervoor dat je de emoties van de hoofdrolspeler ervaart.”

Door op een beschrijvende manier neer te zetten hoe jij over iets denkt. Voelt een vrouw wie jij bent en dat is sexy!

Weinig mannen doen dit en om die reden val jij extra op.

Je kunt dit ook gebruiken om een vrouw te laten voelen hoe zorgzaam en romantisch jij bent in de plaats van dit alleen te zeggen.

Een dating berichtje die haar raakt

Wanneer je als man op een datingsite zit, ontkom je er niet aan de eerste stap te zetten. Kortom jij moet dating berichtjes sturen, zodat je in contact komt met een leuke vrouw.

Voor veel mannen is dit erg moeilijk. Ook al hebben ze dat niet direct zelf door…Eén van de redenen dat mannen stoppen met online dating is het lage aantal reacties.

Het is zéér demotiverend wanneer je uren bezig bent met het versturen van dating berichtjes. Om de dag weer in te loggen en te merken dat niemand iets terugstuurt.

Ongeacht of je op een “datingsite zit voor lelijke mensen”… moet jij goede berichtjes kunnen sturen.

Maar hoe doe je dat?

Het eerste berichtje moet haar raken. Het moet iets zijn dat een gevoel bij haar losmaakt.

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan…

Hier is een kort stappenplan:

  1. Lees haar profiel en bekijk haar foto’s

  2. Wat is het overheersende gevoel dat je bij haar hebt? Bijvoorbeeld: lief, zorgzaam, grappig, romantisch etc.

  3. Welk gevoel wil je haar geven als ze jouw berichtje leest? Mysterie, romantiek, een glimlach etc.

  4. Gebruik het gevoel dat je bij haar hebt, om het berichtje sturen die dat ene gevoel opwekt.

Dit is misschien nog wat abstract, maar laten we het concreter maken.

Je ziet een dame en zij komt onwijs lief over. Het gevoel dat je haar wil geven is dat ze je bericht met een glimlach ontvangt.

Voorbeeld: “Hoi Sara op mij kom je over als een heel oprechte vrouw. Een vrouw die altijd aan een ander denkt. Vriendinnen kunnen alles bij je kwijt en jij wordt er blij van om anderen te helpen. Misschien dat jij jezelf nog wel vaker mag vertroetelen…want als ik alles zo lees dan ben je totaal niet zelfzuchtig.”

Uiterlijk is niet alles

Als het goed is heb je duidelijk kunnen lezen dat er veel meer is dan uiterlijk. Op een juiste manier met een vrouw communiceren is cruciaal voor je datingsucces. Ongeacht of je op een “datingsite zit voor lelijke mensen” of een reguliere datingsite.

Door het tonen van zelfvertrouwen en door met je berichten positieve emoties bij een vrouw op te wekken. Zorg je ervoor dat ook jij regelmatig een leuke date hebt.

Hierbij is het van belang dat jij een vrouw online goed aanvoelt, zodat je bij het sturen van een berichtje de juiste snaar raakt.

Door reclames en de media is het beeld ontstaan dat uiterlijk alles is. Voor sommige vrouwen is dat zo. Maar dat zijn de vrouwen die je moet vermeiden als je graag een relatie wil.

Er zijn veel andere kwaliteiten die je als man hebt die je erg aantrekkelijk maken. Een vrouw laten lachen, liefdevol zijn, haar tot de kern raken…Dat is wat voor een relatie zorgt!

Mocht je moeite hebben met het ontmoeten met vrouwen via internet. Vind je het moeilijk om jezelf op een goede manier te omschrijven. Of wil het eerste berichtje niet lukken?

Probeer de cursus Van Datingsite Naar Date. Hierin word je stap-voor-stap door het hele online dating proces begeleidt!

Je ontdekt de valkuilen, hoe je het eerste contact legt, wanneer je om haar nummer vraagt en hoe ze zin krijgt om met jou op date te gaan.

 Probeer van datingsite naar date 7 maanden risicovrij en date die leuke vrouw!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: