Wil je graag een relatie maar ben je introvert en kom je moeilijk in contact met vrouwen? Online dating geeft jou de mogelijkheid om die ene leuke vrouw te ontmoeten!

Als introverte man is het moeilijk om in het dagelijkse leven een leuke vrouw te ontmoeten. En als je een leuke vrouw ziet, is het ontzettend lastig om een leuk gesprekje met haar te hebben.

Online dating bied je de kansen om als introverte man in contact te komen met een leuke vrouw. Waarbij je tegelijkertijd iets kunt opbouwen wat meer is dan alléén vriendschap.

We kennen het allemaal wel…door toeval kom je in contact met die ene leuke vrouw. Je ziet haar regelmatig, maar een date met haar is ver te zoeken.

Door online daten veranderd dit. Als introvert persoon kan je via het internet wel een vrouw ontmoeten die ook een bepaalde romantische/seksuele interesse in je heeft!

Als introvert persoon wil ik jou graag een paar tips geven om je te helpen.

Zorg voor een goede basis (Dating Profiel)

Een kenmerk van introversie is dat je rustig bent en goeie dingen niet van de daken schreeuwt. Nu hoeft dit ook niet, maar het mag wel een schepje meer zijn.

De grote valkuil die hierdoor ontstaat, is dat je dating profieltekst mega saai is. Dit was mijn valkuil. Tot mij één keer flink de waarheid werd verteld.

En geloof me dit kan maanden duren…Dus wat moet jij nu doen?

Je hoeft echt niet te vertellen hoe goed en geweldig je bent. Maar je moet ook geen saaie tekst hebben met allemaal feiten.

Wat is dan een goede middenweg?

Nou, laten we je werk nemen. Wat ik afraad, is om even kort te zeggen wat voor functie je hebt.

Beter is om het effect te schrijven waarom je zo van je baan geniet.

Je hoeft dan niet op te scheppen, maar toch is je profiel net iets anders dan de rest. En een stuk minder saai.

Simpel voorbeeld: een timmerman!

Het mooiste van timmeren vind ik wanneer je een opdracht krijgt. De volgende keer als je de mensen weer ziet, zij wild enthousiast worden van wat je hebt gemaakt.”

Zie je hoe jij je hiermee op een mooie manier kunt uiten, zonder van de daken te schreeuwen hoe geweldig jij wel niet bent?

Een andere grote valkuil voor je dating profiel is: ik ben in het begin stil, maar als je me eenmaal kent…

Dit moet je niet doen. Dit is zéér gevaarlijk omdat je nu onbewust alle druk bij haar legt. Hierdoor zal zij niet op je reageren!

Dat eerste berichtje moet raak zijn!

Ja, ik weet dat dit heel logisch klinkt. Maar er zit meer achter. Als introvert persoon wil je namelijk voorkomen dat je alleen als “lief” en “aardig” gezien wordt.

De valkuil is dat je nette, lieve dating berichtjes stuurt, waarbij een vrouw denkt: “Dat is zo aardig en oprecht! En je zou een goede vriend zijn, maar ik zie ons niet als relatie.”

Dat is flink balen natuurlijk. Hier wil ik je ook graag voor behoeden.

Het grootste gevaar in je dating berichtjes als je introvert bent is onderdanigheid. Je kunt aardig en oprecht zijn. Maar als je té onderdanig bent, dan krijg je dat een vrouw onbewust jou in de friendzone zet.

Het heeft mij ook heel wat tijd gekost om op een goede manier een oprecht berichtje te sturen die voor enthousiaste reacties zorgt. En ik wil je graag vertellen hoe je dit doet!

Ga geen complimentjes over haar uiterlijk maken, die krijgt ze teveel. Het voordeel van introversie is dat je diepzinniger bent dan dat en dat werkt super goed.

Bekijk haar foto en lees haar profieltekst.

Probeer een eigenschap te pakken die zij in jouw ogen de boventoon voert. En daar stuur je een berichtje over.

Een voorbeeld over zorgzaamheid:

Als ik je profiel zo bekijk kom je bij me over als een erg zorgzame meid. Jij denkt zeker niet alleen aan jezelf, maar houdt heel erg rekening met anderen.”

Zie je hoe jij je hiermee kunt onderscheiden?

Je hoeft niet te slijmen, je hoeft niet glad te praten. Je gebruikt haar profiel om je bericht te schrijven.

Wanneer je een paar zinnen hebt (zes is genoeg) en je berichtje afsluit met dat je graag iets van haar hoort. Krijg je zeker een paar leuke, lieve, interessante reacties terug!

Waarop letten als je introvert bent?

Vrouwen vallen óók op introverte mannen. En internetdaten is een fantastische manier om met leuke vrouwen in contact te komen, dat kan uitgroeien tot een relatie.

Om dit voor elkaar te krijgen is dit van belang:

  • Laat je introversie niet de boventoon voeren, want dat schrikt onbewust af. Focus vooral op wat je boeiend vindt en waar je van geniet.

  • Laat je niet ondersneeuwen. Jij verdient een leuke vrouw en durf er ook voor te gaan!

  • Je hoeft geen rare badboy dingen te doen, gebruik juist je kracht dat je over dingen nadenkt en diepzinniger bent, om haar hart te raken. (Ja, dat kan!)

  • Laat je profiel door iemand anders bekijken, zodat je stomme foutjes eruit haalt. Dit kan je serieus uren werk schelen, omdat deze foutjes veel vrouwen wegjagen.

  • Wees niet bang om de volgende stap te zetten en naar een telefoonnummer te vragen. Als je te lang wacht ben je haar kwijt, omdat je het momentum verliest.

Ben jij erg nieuw in de wereld van online dating of heb je weinig succes? Dan raad ik je aan om de cursus “Van Datingsite Naar Date” te proberen. Stap voor stap word je meegenomen in de wereld van online dating en hoe je op een simpele effectieve manier leuke vrouwen ontmoet.

Van het schrijven van je profieltekst, het sturen van eerste berichtje, hoe je op haar moet reageren. Het krijgen van een telefoonnummer en haar in het echt ontmoeten. Je leert het allemaal!

Ja, ik wil leuke vrouwen daten!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: