Werkt online daten niet? Jack Joel toont de Harde Waarheid & Ontdek in 8 stappen Hoe jij wel Dates Krijgt

schattige blondine lachtJij denkt dat online daten niet werkt? Logisch. Er is namelijk een onderzoek die BEWIJST dat internet daten voor mannen erg lastig is.

Wanneer jij een vrouw van je eigen leeftijd een berichtje verstuurt. Dan is kans 4% is dat je tenminste één reactie krijgt. (Is ze 3,5 jaar jonger dan is de kans 5%.)

SCHOKKEND?! (Het wordt nog erger…)

Dit zelfde onderzoek (van Business Insider) toont aan dat wanneer jij 18 berichtjes verstuurd de kans 50% is dat je er minstens 1 terugkrijgt.

Vrouwen hoeven voor dit zelfde percentage MAAR 5 berichtjes te versturen.

De ‘pijnlijke’ statistiek voor mannen:

Aantal verstuurde berichtjes
De kans dat je tenminste één
reactie krijgt
Man Vrouw
50% 18 5
90% 58 13
99% 114 25

Om 90% zeker te zijn dat jij tenminste één REACTIE krijgt, moet je bijna 60 berichtjes versturen.

Nu wil ik je niet ontmoedigen, want deze statistieken zijn MAKKELIJK te verslaan. Alleen ik moet hier wel bij vermelden dat het om gemiddelden gaat.

Wat eigenlijk wil zeggen…er zijn zat mannen die nooit een reactie krijgen en een SELECT groepje continu een stroom aan nieuwe berichten krijgt.

En daar ga jij bij horen!

Minder Moeite Meer Reacties

Dit lijkt te mooi om waar te zijn. Vooral wanneer je de irritatie ervaart van een LEGE inbox. Of vrouwen zelfs nauwelijks de moeite nemen om jouw profiel te bekijken. Maar wel maandelijks het abonnementen geld afgeschreven ziet worden. Is de lol van online daten snel voorbij.

Dit gaat veranderen…

Let goed op: ik ga je nu een BELANGRIJK inzicht geven!

Vrouwen reageren wel zoals je kunt zien. Alleen is dit in een aantal gevallen.

Wanneer een vrouw reageert is dat geen toeval. Nee, zeker niet. De inhoud van het berichtje sprak haar zo erg aan, dat ze MOEST reageren.

De statistieken tonen aan dat mannen vrouwen aan het SPAMMEN zijn. En zo nu en dan zit er een man tussen die het begrijpt. Dat is een man die niet schrijft hoe knap of mooi zij is.

Hij vraagt haar niet hoe lang zij al die ene hobby doet, hij stelt geen VOORSPELBARE vragen. Kortom verstuurt iets wat andere mannen niet doen!

Ik hoop dat er nu een lampje gaat branden…

Een kleine groep mannen krijgt de meeste reacties en gaan het vaakst op date!

Online dating werkt niet, omdat je geen goede baan hebt, er niet als een model uitziet of omdat je niet rijk bent.

Jouw aanpak is verkeerd!

En dat is hoe gek het ook klinkt goed nieuws. Want jij hebt geen lege inbox omdat je niet leuk bent, maar door je BENADERING.

Het is net alsof je op een zonnige dag door een winkelstraat loopt, er om de 2 meter een straatverkoper is en deze steeds begint met “Hoi lekker weertje he!”

De eerste keer reageer je nog, maar om CONSTANT het zelfde zinnetje in een andere vorm te horen. Dat gaat zelfs irriteren en na een tijdje besteed je er niet eens meer aandacht aan.

Dit betekent dat een vrouw vol goede moed met online dating begint. Eerst nog netjes reageert, maar dan merkt dat het te veel is en van hetzelfde. Ze slaat daarom zelfs je profiel over!

Zie je NU in dat wanneer jij je aanpak verandert jij bij die selecte groep mannen behoord die letterlijk overspoelt wordt door de door jouw begeerde vrouwen?

Het Geheime Recept

Hier is SPOEDCURSUS hoe jij bij de meest knappe en lieve vrouwen interesse wekt en zij met jou op date willen!

Dit onderscheidt jouw van de GEMIDDELDE MAN:

  1. Heb super scherp welke eigenschappen jij bij een vrouw aantrekkelijk vindt, qua uiterlijk en innerlijk. Wat is jouw ideale combinatie?
  2. Zoek de elementen waar zij op zoek naar is. Zelfvertrouwen, humor etc. Wat wil zij? Romantiek, passie, tegengas etc.
  3. Verwerk dit eerst in je profieltekst en maak vervolgens een dating berichtje die jij naar de ideale vrouw zou willen sturen.
  4. Gebruik dit dating berichtje en pas dit zo nodig per vrouw aan, maar zorg dat je niet meer dan 2 minuten kwijt bent. (60% reactie percentage is geen uitzondering!)
  5. Toon de eigenschappen waarvan jij op voorhand wist dat ze die aantrekkelijk vindt. Zoekt ze bijvoorbeeld tegengas? Durf dan met haar te dollen wanneer ze op je heeft gereageerd, dat maakt jouw alleen maar aantrekkelijker!
  6. Wees geen schijterd en ga na maximaal 4 berichten voor haar telefoonnummer. Zolang je communicatie overeenkomt met die van je vorige berichten. Krijg je deze gegarandeerd.
  7. Whatsapp of bel, kies wat jij het beste vindt. Om eerlijk te zijn maakt het vaak niet uit, het gaat om de gevoelens die jij losmaakt. Het cruciaal dat je juist de communicatie kiest die bij jouw past. (Durf wel flexibel te zijn, sommige vrouwen moet je bellen en andere nemen bijna nooit op.)
  8. Er is een punt dat je realiseert dat het erg leuk is om met haar te kletsen of digitale berichtjes te sturen. Juist dan moet je de ontmoeting regelen. Zij wil het ook alleen is bang om daar voor uit te komen.

Ging je dit allemaal te snel? Geen probleem.

Ik heb al HONDERDEN mannen geholpen met online dating en kan jouw ook helpen als je dat wilt.

Al deze stappen staan gedetailleerder uitgelegd in het Ebook “Van Datingsite Naar Date”. Jij leert hoe je een profieltekst schrijft, waar de schrijfster van 50 tinten grijs nog een puntje aan kan zuigen en vrouwen graag op REAGEREN.

Ook leer je alle CRUCIALE communicatie stappen van het online daten, zodat je snel en gemakkelijk één of meerdere vrouwen date.
Ben je het zat om steeds geen resultaten te boeken?Probeer Van Datingsite Naar Date 7 Maanden RISICOVRIJ

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: