Wil jij meer telefoonnummers  van leuke vrouwen? Waarom Mannen met hun Eerste Bericht op een Datingsite Falen en Geen Telefoonnummers Krijgenvrouw telefoon
Hoe fantastisch zou het zijn als jij meerdere telefoonnummers per week regelt? Dat zal de kans op een ontmoeting voor jou enorm vergroten.

Maar de REALITEIT is dat de meeste mannen niet zo ver komen…

Waarom? Omdat het eerste bericht al te slecht is.

Dat is niet jou schuld…tot nu, want dan weet je ook hoe het anders kan!

Vanuit een mannelijk oogpunt is het logisch dat je een vrouw op een datingsite een compliment geeft over haar schitterende lach of spetterende verschijning.

We zijn visueel ingesteld dus dat is wat opvalt. Nu is het dat dit de andere 98% van de mannen ook opvalt en haar dezelfde mededeling doen.

Je kunt wel begrijpen dat dit begint te vervelen en het beeld dat mannen op een datingsite alleen seks willen. Alleen maar bevestigd wordt.

Verder lopen veel mannen te hard van stapel, dat ze er goed uitziet betekent niet automatisch dat het ook een leuke date wordt. Hier in je eerste bericht om vragen werkt dus niet…

Aan de andere kant je hebt ook geen zin om een maand lang iemand te mailen voor een telefoonnummer.

Gelukkig is dat ook niet nodig.

Eerst een Reactie Ontvangen, dan haar 06#

Om haar telefoonnummer te krijgen moet je dus in eerste instantie niet te snel gaan. Althans je kunt niet in haar eerste reactie verwachten dat je haar nummer krijgt.

Nu moet ik eerlijk zijn: het gebeurt wel.

Wanneer je online dating echt onder de knie hebt zullen sommige vrouwen erg onder de indruk en ondersteboven van je eerste mailtje zijn. Waardoor je haar al gelijk mag sms’en/whatsappen.

Echter, dat berust vaak op “mazzel” want bij wat ik je nu aanleer heb jij de CONTROLE volledig in eigen hand!

Je zult straks gemakkelijk binnen 4 dating berichtjes haar telefoonnummer krijgen. Niet slecht toch?

Vaak heb je dan al binnen 2 dagen haar nummer en kan je zomaar over 6 dagen een date hebben. Maar voor we te ver vooruit lopen, laten we alles stap voor stap doornemen.

De eerste SLAG moet jij met je eerste bericht maken. Zoals eerder gezegd gaan helaas al veel mannen hier al de fout in.

Maar jou eerste bericht is hierin cruciaal, want zolang jij geen reacties krijgt, is de rest van de INFORMATIE die ik je geef waardeloos. Want zolang vrouwen niet op je reageren, ben je mijlenver verwijdert van haar telefoonnummer.

Voorbeeld: Hoe je een Eerste Dating Bericht Schrijft:

  1. Begin met een titel die geen *SPAM* zegt…Stop met: Hoi, Knapperd, Hoe issie?, Mooie dame! enzovoort…. Doe je dit wel, dan is de kans aanwezig dat ze niet eens je bericht opent.
  2. Je begroet haar op originele wijze. Laat haar vanaf het begin al merken dat jij anders bent dan de andere mannen, zodat ze ook verder leest!
  3. Omschrijf in een paar zinnen in eigen woorden wat jij denkt te weten dat zij zoekt op basis van haar profiel. Of vertel welk beeld je van haar hebt op basis van haar profiel. Wees origineel en niet voorspelbaar.
  4. Gebruik humor of daag haar uit. Naast dat je een connectie moet maken, moet je ook blije emoties prikkelen. Of haar een beetje uitdagen zodat ze geïntrigeerd raakt.

Oprechte Interesse + Entertainment + Positieve Emoties = Telefoonnummer

Afhankelijk van hoe emotioneel sterk de reactie op dit bericht is. Ga je voor het nummer of mail je haar nog één of twee keer terug, omdat ze dan zich er wel comfortabel bij voelt het je te geven.

Na veel testen, heb ik geleerd wat vrouwen willen en hoe je haar online prikkelt. De ‘kunst’ zit ‘m vooral dat je een vrouw kunt ‘lezen’ en dat wat jij wil vertellen of vragen op een leuke, boeiende manier brengt.

Dit doe je onder anderen door vrouwen spelenderwijs beter te leren kennen en haar een beetje te plagen en uit te dagen.

Hier is een voorbeeld dating bericht van hoe een vrouw reageert wanneer je boeiend bent en haar uitdaagt:


Waar het omgaat is dat je verschillende elementen combineert. En haar niet naar de mond praat.

De meeste mannen schrijven dat ze voetbal ook leuk vinden en het tof is dat zij daar ook van houdt. Maar dat toont een overeenkomst, en geen emotioneel EFFECT. Dus, geen interesse…en dan houd je een lege inbox. Verspeel jij je geld en ontmoet je niet de vrouwen die het je wilt ontmoeten.

Het is een saaie beleefde manier om haar te benaderen er is voor haar totaal niets spannends aan!

Ik kan makkelijk binnen 3 berichten haar 06-nummer krijgen

Wanneer jij wel voor die spanning zorgt, dan is het krijgen van een telefoonnummer BELACHELIJK simpel…

Zo krijg je haar telefoonnummer:

Je reageert beleefd op haar berichtje, en daagt haar nog een beetje uit. Om vervolgens één of twee positieve punten van haar te benoemen. En daarbij heb je het niet over haar uiterlijk!

Zij moet zich als persoon gewaardeerd voelen, omdat jij aantrekkelijk overkomt. Wil zij zeker weten dat jij haar wilt omdat ‘iets’ in haar persoonlijkheid jouw aanspreekt en je haar niet puur voor haar lichaam wilt.

Op basis van haar berichtje, kan je een term als ‘stoer’, ‘doorzetter’ , ‘vrouwelijk’ etc. gebruiken en zeg je dat je deze kanten van bij haar waardeert. Vervolgens vertel je dat je haar nummer wil en krijg je die.

Is het zo simpel? Ja.

Met deze manier is MEERDERE telefoonnummers per dag regelen zeker geen uitzondering.

Maar het kan nog beter! Want wat nou als ik je vertel (met voorbeelden) hoe je haar moet bellen, of sms’en. En je uitlegt hoe je zonder afwijzing een date met die ene leuke dame krijgt?

Binnen een paar uur kan jij al je eerste date in je agenda hebben staan. Want in Van Datingsite Naar Date heb ik alle informatie gebundeld zodat jij systematisch met de leukste vrouwen op date gaat. En je leert zelfs hoe je binnen één dag een date regelt.

Test Van Datingsite Naar Date 7 Maanden lang Risicovrij

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: