Veel mannen verspillen hun tijd aan online dating omdat er Cruciale Fouten gemaakt worden bij het Versturen van hun Eerste Bericht! Lees hoe Jij ze Voorkomt en Vrouwen niet op hun Zenuwen werkt.
vrouwen lachen om mannen
Bij een eerste dating bericht zijn er een paar dingen waar je een aantrekkelijke vrouw echt gefrustreerd mee maakt.

De reden dat een vrouw zich zo ergert is omdat het alle aantrekkingskracht die ze kan voelen, direct VERDWIJNT.

Ze kan je dating profiel helemaal geweldig vinden, maar als je dating bericht ook maar één van deze dingen bevat, is het OVER.

Hier zijn de 4 dingen die vrouwen haten bij een eerste dating bericht:

Té Seksueel zijn, Waardoor Je een Seksloze Loser Uitstraalt

Vrouwen houden van seks, ENORM veel zelfs!

Maar ze gaat geen seks hebben met iemand uit MEDELIJDEN. Zij wilt seks omdat zij zich aangetrokken tot je voelt en ELK oneerbaar voorstel, zal een enorme frustratie bij haar opwekken.

Weet je waarom?

Omdat je haar beeld bevestigd dat alle mannen op een datingsite WANHOPIG opzoek zijn naar seks.

Please, houd jezelf in…

VROUWEN HATEN TE SEKSUELE BERICHTEN

De oplossing?

Wees SENSUEEL…

Je kunt een vrouw zeker opwinden met je eerste dating bericht, alleen moet je wel in HAAR TAAL schrijven. Zie hier 2 voorbeelden waarbij het overduidelijk is dat vrouwen het zeker kunnen waarderen!

Voorbeeld 2 laat zelfs zien dat wanneer je wél haar taal spreekt. Je DIRECT haar nummer kan krijgen!

“Hey mooie dame, hoe zou je het vinden als ik je 2 uur lang bef!”  Gaat ‘m echt niet worden.

Dan kan je net zo goed schrijven: “Hey ik heb al tijden geen seks gehad en als jij niet wilt, is de kans groot dat ik voor een betaalde dienst kies.”

Zo onaantrekkelijk kom je over!

Om Haar Goedkeuring Smeken

Als iets ALLE aantrekkelijkheid wegneemt, is dit het wel…ook al zie je eruit als een model.

Ik heb talloze vrouwen gesproken, die het zo FRUSTREREND vinden als een man overduidelijk opzoek is naar goedkeuring.

Als jij in je bericht alleen een compliment geeft over haar UITERLIJK, dan kom je al zo over, want je bent opzoek naar goedkeuring.  Of je er nou van bewust bent of niet…

Eigenlijk zeg je dit: “Ik zeg dat jij er mooi uitziet en jij praat dan tegen mij!”

Dat is de slechtste DEAL die je kunt maken, tenzij je opzoek bent naar een slimme GOLDDIGGER, zal geen (mentaal gezonde) sexy, aantrekkelijke vrouw daarmee akkoord gaan.

Tenzij jij haar op de juiste manier plaagt, uitdaagt, of zo iets ORIGINEELS in je mailtje zet, waardoor ze helemaal verrast is, kom je als een ZWAKKE MAN over.

Nu wil ik je niet als een zwakke man bestempelen, maar hoe logisch je aanpak lijkt om iets aardigs te zeggen, het werkt alleen maar tegen je.

Vrouwen HATEN het wanneer je eerste bericht té simpel is en het laatste dat je wilt is haar frustreren

Mede omdat 100 andere mannen, haar vertellen hoe MOOI zij is!

Totaal Geen Persoonlijkheid Tonen

Denk je dat de sexy vrouw aan wie jij een berichtje schrijft, een man zonder INHOUD wil?

Nee, maar de meeste mannen komen wel zo over!

De BESTE manier om te laten zien dat je geen persoonlijkheid hebt, is door in je eerste berichtje haar al uit te nodigen om wat te drinken.

Dan hebben vrouwen echt iets van: “Neuh bedankt!! Ik ken je niets een?!”

Het laat trouwens ook zien dat je helemaal geen STANDAARDEN hebt en elke vrouw met een foto online voldoet…

Bijna niets is onaantrekkelijker dan dat!

Mannen gebruiken nog ‘trucje’ om te laten zien, dat ze geen PERSOONLIJKHEID hebben…Dat is door niets van haar profiel in het bericht op te nemen.

Vrouwen vinden dit VRESELIJK irritant (vooral als ze een uitgebreide tekst heeft geschreven) als je het alleen maar over haar uiterlijk hebt.

Wanneer je net als de rest van de mannen haar tekst links laat liggen, waardoor ze denkt dat je deze niet hebt gelezen. Laat je alleen maar zien dat je haar wilt om het uiterlijk, net als al die ANDERE mannen. En wat is het resultaat?

Juist geen contact = geen date!

Laten Zien dat Je Online Daten Niet Begrijpt

Dit is toch wel echt een PROBLEEM…

Je kunt op straat, in de disco of bij feestjes TIG vrouwen versieren, maar als jij het ‘online spel’ niet snapt. Kan je net zo goed het lidmaatschapsgeld aan een goed doel geven.

Waarom?

Een vrouw voelt aantrekkingskracht, als ze merkt dat een man het ‘begrijpt’…

De meeste laten bij het eerste bericht al aan een vrouw zien, waarom ze op een datingsite zitten…Omdat ze moeite hebben met het ontmoeten van vrouwen in het offline leven…

Het lijkt logisch om in je bericht te zetten, dat je haar knap vindt en haar beter wil leren kennen. Maar aantrekkingskracht is niet logisch.

Het is ook een lastige situatie waarin je zit. Je krijgt al zo weinig reacties, dus om steeds veel tijd te steken in een eerste bericht lijkt ‘dom’. Je weet toch al bijna dat 99% niet zal reageren…Want dat is wat je nu continu meemaakt.

De realiteit is dit:

Vrouwen krijgen HONDERDEN simpele berichten van mannen, die laten zien dat ze online daten niet begrijpen, en sowieso al moeite hebben met daten.

Wil jij jezelf echt bovenop die stapel gooien???

Nee, ik ook niet.vrouw-hekel-slechte-dating-berichten

Daarom ben ik SYSTEMATISCH vrouwen gaan versieren op datingsites.Met spreadsheets om alles te documenteren. Je moet toch bijhouden wat je goed en slecht doet alleen dan word je beter…

Het is nu bijna té simpel, om vrouwen snel via datingsites te ONTMOETEN.

Door véél TESTEN bijhouden wat wel en niet werkt, kon ik me eindelijk bij de kleine groep mannen scharen die continu vrouwen via datingsites ontmoet.

Het resultaat van mijn avontuur heb ik verwerkt in het E-book. “Van Datingsite Naar Date” en bevat HONDERDEN uren aan tests, dating berichten schrijven, profielteksten schrijven en het daten. Om vervolgens dat in een systeem te gieten dat ELKE man kan gebruiken, om vrouwen via een datingsite te ontmoeten. Ook zonder veel geld, een Brad Pitt uitstraling of andere externe factoren!

En laat me je wat zeggen…Het werkt!

Dit e-book is uniek en bevat de informatie die nodig is om SYSTEMATISCH vrouwen online te verleiden om ze offline te ontmoeten. Meer informatie vind je hier: Test 7 maanden RISICOVRIJ Van Datingsite Naar Date

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: