Internet daten valt of staat met jouw eerste berichtje. Heb jij dit op orde dan heb je keuze uit oneindig veel vrouwen, faal je? Dan staar je uren naar een leeg postvak…

Zoals je wel doorhebt, is het aanspreken van vrouwen op een datingsite een cruciaal moment. Vrouwen worden belaagd door veel mannen die berichtjes sturen.

Je moet direct een goede indruk achterlaten, wil je een reactie terugkrijgen. Maar hoe doe je dat? Hoe spreek je een vrouw op een datingsite aan, zodat ze direct vol enthousiasme reageert?

Jij wilt veel reacties in een korte tijd

Laten we eerlijk zijn. Jij zit op een datingsite, omdat je op een snelle manier leuke vrouwen wil ontmoeten. Online dating is een middel, geen doel!

Het liefst wil je veel reacties in een korte tijd. Je wilt gewoon een paar berichtjes sturen en daar een paar leuke reacties op krijgen, die leiden tot meer…

Een gezellige date met een leuke vrouw. Wie zegt daar nee tegen?

Maar wat moet je doen om in een korte tijd veel reacties te krijgen?

Elke vrouw waar jij je eerste berichtje naar toestuurt, moet een goede eerste indruk van je krijgen.

Een goede eerste indruk is het geheim!

Het mooie voor jou is dat veel mannen offline een betere indruk maken dan online. Waarom? Online is een andere wereld, met andere wetten.

Waar het offline knap is als je een vrouw aanspreekt en een compliment over haar stijl maakt. Is ditzelfde wanneer je haar online aanspreekt een stuk minder boeiend…

Er zijn simpelweg te veel mannen die deze aanpak doen en tenzij je er héél goed uitziet, moet je voor een andere aanpak kiezen.

Wat belangrijk is om te begrijpen: als je offline een vrouw aanspreekt, dan toont dat zelfvertrouwen en is wat je zegt minder belangrijk, omdat je automatisch een goede indruk achterlaat.

Wanneer je online hetzelfde zegt in je eerste datingsite bericht. Maakt dit veel minder indruk, omdat onbewust voor haar het minder stoer is dan je haar op straat zou aanspreken.

Wat je online zegt is dus veel belangrijker!

Hoe wek je haar interesse?

Nu ga ik je vertellen wat je moet doen om haar interesse te wekken. En als je bij één vrouw haar interesse kan wekken, dan kan je dat ook makkelijk bij tientallen andere vrouwen.

De regels om haar aan te spreken op een datingsite:

  1. Laat je bericht persoonlijk voelen

  2. Wek een positieve emotie bij haar op

  3. Je eerste zin hoeft niet briljant te zijn, je berichtje wel…

  4. Stel een leuke vraag in je berichtje

  5. Sluit af en ga ervan uit dat ze reageert

Als je je aan deze 5 regels houdt, dan krijg je veel berichtjes van veel leuke vrouwen!

Om de simpele reden dat veel mannen misschien één regel toepassen.

De meeste mannen sturen dit: “Hoi hoe is het? Je hebt een leuk profiel en ik wil je graag beter leren kennen!”

Voor een vrouw is het totaal niet boeiend om hierop te reageren.

Wat dan wel? Laten we elke stap samen doornemen…

Laat je bericht persoonlijk voelen

Ik heb heel wat uren op verschillende datingsites gezeten. Heel wat vrouwen op datingsites aangesproken en wat ik je nu vertel is een geheim voor effectief daten.

Je hoeft niet voor elke vrouw een uniek berichtje te schrijven. Je kunt een framework hebben die je per vrouw personaliseert. Op deze manier kan je bericht veel sneller de deur uit, omdat het een invuloefening is.

Het mooie is wel dat je bericht zeer persoonlijk aanvoelt, waardoor ze je bericht erg waardeert!

Wek een positieve emotie op

Dit klinkt heel logisch natuurlijk, maar weinig mannen doen dit. Simpelweg omdat de berichtjes daarvoor veel te saai zijn.

Hoe zorg jij wel voor emotie?

Durf te kiezen!

Ook ik krijg geen 100% respons op de berichtjes die ik stuur en dat hoeft ook niet. Want als je durft te kiezen en een bepaalde toon in je bericht verwerkt. Dan zijn de reacties die je krijgt goudwaard.

Jouw humor zal niet iedereen aanspreken, maar een deel van de vrouwen zal rollend over de grond liggen van het lachen.

Het is zonde als jij je bericht zo normaal maakt, waardoor deze lach niet komt. Omdat jij iedereen wil pleasen.

Je eerste zin hoeft niet briljant te zijn

Als je een mooie eerste zin hebt, is dat meegenomen. Maar het gaat vooral om je berichtje als geheel. Verspil niet extreem veel tijd aan het bedenken van de perfecte eerste zin in je berichtje om haar aan te spreken.

Dit werkt averechts omdat je dan minder berichten verstuurd en minder energie in de rest van je berichtje legt. Wat er uiteindelijk tot leidt dat je geen reactie krijgt.

Stel een vraag

Uit ervaring weet ik dat vrouwen om één hele simpele reden niet reageren. Ook al vinden ze je berichtje nog zo leuk…

Ze weet namelijk niet wat ze moet zeggen!

Om het haar heel makkelijk te maken stel jij een vraag. Op deze manier bied je haar altijd de ruimte om op je te reageren.

Een simpele vraag is bijvoorbeeld: Wat geeft jou energie?

Alleen dit zal het aantal reacties verhogen.

Sluit af en ga ervan uit dat ze reageert

Je hebt een goed berichtje geschreven. Beëindig je berichtje met een positieve ondertoon, waarbij je uitkijkt naar haar reactie. Gebruik niet het woord “hoop” want dat klinkt zwak.

Nee, vrouwen reageren op je!

Mocht je trouwens denken: ik heb geen zin in deze moeite en wil snel resultaat? Bekijk de cursus Knip en Plak berichten, zodat je op een effectieve manier vrouwen online aanspreekt en veel reacties krijgt!

Je krijgt meerdere woord-voor-woord voorbeelden en online dating was nog nooit zo makkelijk. Binnen 5 minuten heb jij 20 vrouwen iets gestuurd en zal een groot deel enthousiast reageren.

Ja, ik wil zonder moeite veer reacties van vrouwen!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: