Dating berichten hack: Jack Joel legt uit hoe je binnen 10 Minuten 7 Vrouwen Mailt en Zeer Enthousiaste Reacties Terugkrijgt!vrouw leest dating bericht

Dat lijkt onmogelijk…en voor veel mannen is dat ook zo.

Berichten schrijven is het MEEST tijdrovende taak bij online dating en dan vooral je eerste bericht. Het is cruciaal dat deze goed is, maar feit is ook dat niet elke vrouw op je zal reageren. Hoe deprimerend misschien ook, is helemaal niet erg.

Want waar het om draait is dat jij de vrouwen ONTMOET die jij sexy en aantrekkelijk vindt.

Maar voor jij die dames vindt, moet je een tal van berichten sturen…en dat kost veel tijd.

Normaal is het proces zo:

  1. Haar foto spreekt je aan;
  2. Je leest haar profiel;
  3. Je reageert;
  4. Je wacht…
  5. Wacht…en krijgt wel of geen reactie

Vooral nummer 3 is tijdrovend, als je echt dingen van haar PROFIEL erin zet, ben je veel tijd kwijt.

Des te ZUURDER is het als je geen reactie krijgt. Dagen, weken of maandenlang, zo nu en dan berichtjes ontvangen. Dat is niet de reden waarom je op een datingsite zit.

JIJ WILT VROUWEN ONTMOETEN

Je Moest Eens Weten!

Fastforward…

Ik was het berichten schrijven zat, net als een lege inbox…dus wat deed ik.

Ik deed iets wat IEDEREEN afraadde.

Ik opende kladblok ging hard lopen NADENKEN en maakte een berichtje dat ik ongeveer na elke vrouw kon versturen.

Resultaat? REACTIES!

En nog positief ook…

Ja, je kan met een paar Knip en Plak berichten meerdere vrouwen BEREIKEN. En als ze goed geschreven zijn, krijg je FANTASTISCHE reacties.

Nu is het zo dat elke vrouw zou zeggen, dat een Knip en Plak bericht bij haar niet zal werken.

En dat is mooi!

Wat ze bedoelt is dat ze het volgende bericht makkelijk HERKENT, maar dat is eigenlijk géén Knip en Plak bericht.

“Hoi Katja,

Ik zag je profiel en je spreekt me erg aan! Je bent een erg leuke vrouw om te zien en lijkt me erg interessant om beter te leren kennen.

Groetjes,”

Dit mailtje kán je naar ELKE vrouw versturen. Maar die mail, wordt ook door ELKE vrouw genegeerd.

Het Gevaar van de Shortcut

Elke man kan een bericht schrijven en naar 100 vrouwen versturen.

Er zijn maar WEINIG mannen, die ik het zou aanraden om een Knip en Plak bericht te schrijven.

Ik had zo gezegd mazzel, het kostte me wel meer dan 30 minuten, maar wist wel de juiste SNAAR te raken. En na al m’n MISLUKKINGEN met me persoonlijk geschreven berichten, kreeg ik wel reacties met m’n Knip en Plak berichten.

Gek hè?! (Ik weet nu wel waarom.) Ik zal het je dan ook niet aanraden…om nu ‘random’  een Knip en Plak bericht te maken.

Je moet eerst een MEESTER worden in het krijgen van reacties. Of beter gezegd je moet vrouwen goed kunnen lezen en BEGRIJPEN. Je moet haar diepste verlangens, wensen en behoeften aanvoelen. Je moet weten wat er in haar omgaat wanneer ze je bericht opent en waar ze stiekem op hoopt.

Laat zien dat je haar diepste verlangens kent en zij zal smelten en alles over je willen weten!

Dat is cruciaal…

Het gevaar zit ‘m namelijk in het feit dat als je nu een Knip en Plak bericht schrijft je het vooral voor het gemak doet en een slecht bericht maakt. En dat bericht naar 20 vrouwen verstuurt en het dan ook bij 20 vrouwen gelijk VERPEST.

Terwijl als je bij elke vrouw een ander berichtje schrijft, begin je steeds op ‘nul’. En is als je dan een fout maakt, is het in principe bij 1 vrouw en niet bij 20. Tenzij je natuurlijk KEER op keer de zelfde fouten maakt.

Het grootste nadeel wanneer je een Knip en Plak bericht maakt, deze VERKEERD is en dan maak je één fout, maar vermenigvuldig je deze wel en breng je uiteindelijk meer schade toe…dan winst.

Waarom Je Wel 1 Bericht naar 20 Vrouwen Moet Versturen

Om de zelfde reden, als waarom je het niet moet doen.

Wanneer jij een Knip en Plak bericht schrijft en de tijd ervoor neemt om het type vrouw waar jij op valt te doorgronden. Dat je weet wat haar DIEPSTE verlangens en behoeften zijn, haar zo goed begrijp dat je weet waar ze stil op ‘hoopt’ zonder dat ze die wens ooit heeft uitgesproken. En zij de essentie daarvan in jouw bericht terugleest…

Wat denk je dan dat er gebeurt?

Zij zal enorm verbaasd zijn, afvragen hoe jij dat doet en jij blijft in haar hoofd ronddwalen. Zij zal ervaren dat jij al haar al jaren kent en tegelijkertijd de spanning voelen van iets nieuws. Ze zal denken: “Wie is deze vent?! Hoe weet hij dit? Het klopt precies allemaal, ik moet hem echt beter leren kennen, dit is zo uniek!”

Dan ben je binnen…en dat EFFECT zal zich dan vermenigvuldigen.

Kort gezegd is dit het voordeel:

  • Het scheelt tijd;
  • Je doet je best voor het perfecte bericht; (Ik deed er meer dan 30 minuten over, sommige zelfs langer…)
  • Je kunt het steeds beter maken;
  • Je trekt echt de vrouwen aan die jij aantrekkelijk vindt; (Je richt je bericht specifiek naar een bepaald type vrouw)
  • Als je bericht werkt, BLIJFT het werken en voor fanatisch enthousiaste reacties zorgen;

Weet je wat zo VERVELEND is wanneer je geen reacties krijgt. Je vindt het steeds vervelender om een goed eerste bericht te schrijven. Het kost namelijk veel tijd en het resultaat valt te veel tegen.

Dus wat doe je?

Je gaat automatisch simpelere berichten maken, omdat je daarmee minder tijd kwijt bent en MEER vrouwen kunt bereiken in de zelfde of minder tijd.

DIT IS EEN CRUCIALE FOUT

Je verstuurt meer slechtere berichten en verpest het alleen maar bij meer vrouwen. Door meer efficiënt te willen zijn, lever je in aan KWALITEIT.

Met een Knip en Plak bericht, ga je er één keer goed voor zitten. En afhankelijk van de reactie VERBETER jij je bericht.

Kortom je berichten worden niet slechter, maar beter…

Daarnaast, doordat jij een goed bericht maakt, gericht op een bepaald TYPE vrouw. Zal je haar ook makkelijker aantrekken.

Je weet namelijk dat jij je BERICHT naar meerdere vrouwen gaat versturen. Dat geeft meer ‘druk’ en ga je automatisch de lat hoger leggen. Hierdoor denk je dieper na over het type vrouw en zal het bericht haar meer aanspreken.

Online dating is erg lastig, vooral omdat niemand je het leert, maar met de JUISTE informatie. Kan jij continu op date gaan en leuke vrouwen ontmoeten.

Als jij er echt klaar voor bent om je agenda vol te plannen, probeer 7 maanden RISICOVRIJ:

De Cursus Knip en Plak berichten

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: