Frustraties omdat je geen dating berichtjes krijgt? Hier zij de gouden regels van een goed dating bericht, zodat jij constant reacties krijgt.vrouw flirt achter laptop

Heb je ook zo’n HEKEL aan een leeg postvak? Verspil jij voor je gevoel tijd online omdat je te weinig reacties op je dating berichten krijgt? Laten we dit dan nu oplossen.

Wat mannen fout doen

Er zijn een paar algemene fouten die mannen online maken. De meeste berichten die een VROUW ontvangt. Die gaan over haar uiterlijk.

Jij moet dus sowieso geen COMPLIMENT over haar uiterlijk geven. Tenzij je er een grap over kunt maken. Maar voor de rest doe het niet. Probeer ook niet origineel te zijn, want een compliment geven. Heeft weinig waarde als zij nog niet aan nog niet aangetrokken tot je is.

Daarnaast geef je door een bericht te sturen al aan dat je haar mooi vindt.

Een andere FOUT die veel mannen maken is te algemeen en saai zijn. Zeggen dat je haar profiel leuk vindt is niet genoeg. En vraag ook niet alleen hoe haar weekend was.

Dit is weinig inspirerend en zal haar er ook niet toe aanzetten om op je te reageren.

Nog een cruciale fout die mannen maken. Is door teveel in het bericht over zichzelf neer te zetten.

Wijdt maximaal één zin aan jezelf. Als het goed is heb je een mooie profieltekst. Waarin zij kan lezen wie je bent, waar je van houdt en waar je opzoek naar bent.

Zet dan geen saaie slechte samenvatting daarvan in je BERICHT. Dat is echt zonde!

Oké nu je weet wat je niet moet doen. Wil je uiteraard ook wel weten hoe je iets stuurt zodat een vrouw vol enthousiasme een berichtje terug schrijft.

3 Geheimen van een goed bericht

Een eerste geheim dat ik met je wil delen is iets wat echt bijna niemand weet. Je bericht moet persoonlijk voelen.

Voor je je conclusies trekt, ik zeg, voelen en gebruik niet zijn.

Als je eenmaal het principe doorhebt, krijg je veel reacties! Ongeacht hoe je eruit ziet…

Ik heb een bestandje waarin ik verschillende GOEDE berichten hebt. Die ik naar elke willekeurige vrouw kan sturen. En hierin vraag ik niet hoe haar dag was. Nee, dit gaat veel dieper. Bij het lezen van dit bericht, voelt ze dat er eindelijk een man is.

Die wel de moeite neemt om een bericht te schrijven die aan haar persoonlijk gericht is. Wat ik dus wil zeggen.

Haak in op haar profiel of SCHRIJF een bericht voor verschillende type vrouwen. Zodat het type die jij voor je hebt. Voelt dat jij je in haar verdiept hebt en ook echt beter wilt leren kennen.

Dit zal een groot verschil maken op het aantal reacties. Omdat de meeste vrouwen het gevoel hebben dat elke man die iets stuurt. Haar wilt ontmoeten omdat ze er goed uitziet. Door dieper te gaan en je op haar persoonlijkheid te focussen. Zorg je ervoor dat je niet in die categorie valt.

Mijn tweede geheim is dat je bericht een EMOTIE moet opwekken. Ook dit klinkt heel logisch, maar de praktijk is dat dit veel te weinig gebeurt.

Wanneer je vraagt hoe lang zij al een hobby doet, jij vertelt dat je het LEUK vindt. Dat zij dit doet en ook nog een andere vrij algemene vraag stelt. Wat voor emotie wek je dan op? Helemaal niets!

Je bent alleen maar wat informatie aan het uitwisselen.

De emoties die voor een HEFTIGE reactie zorgen zijn onder andere:

  • Nieuwsgierigheid
  • Opwinding
  • Lachen
  • Speciaal voelen

Nu hoef je niet al deze dingen in één bericht te verwerken. Het ligt eraan wat voor type VROUW je voor je hebt. Dit zie je op basis van haar dating profiel.

Vervolgens moet je helder hebben welke emotie je wilt opwekken en hier moet jij met je bericht voor zorgen.

Een derde geheim die ik met je moet delen die drastisch het aantal reacties verhoogd. Is het stellen van een VRAAG.

Ook weer zo logisch. Maar nu heb ik het niet over die voorspelbare saaie vragen, waar 95% van alle mannen mee komt aanzetten.

Voor ik je vertel, wat voor vraag je moet gebruiken. Wil ik je eerst het belang geven.

Toen ik online daten al redelijk begon door te krijgen. Wist ik ook wel hoe ik een goed bericht moest typen. Ik stuurde een vrouw iets en verwachtte een positieve reactie. Later zag ik dat ze m’n profiel bekeken had, maar ik ontving niets.

Toen verstuurde ik een tweede berichtje waarin ik mij verbazing uitte.

Ze stuurde wat terug en daarin stond dat ze m’n eerste berichtje leuk vond. Maar niet wist hoe ze daarop moest reageren.

Dit kan je oplossen door een vraag te stellen. Als ze wilt reageren, maar niet weet hoe ze op de rest moet inhaken. Dan beantwoordt ze alleen je vraag en heb je die reactie!

Nu kan het zijn dat je al in verschillende berichten één of meerdere vragen zet. Alleen hoeft dit niet te betekenen dat je een reactie krijgt. De kans is groot dat je bericht saai was. En dan heeft ze weinig behoefte om op je vragen te reageren.

Vanaf nu zal je betere berichten schrijven. En daarom wil ik ook wel een vraag met je delen die je nu kunt gebruiken.

Wat vind je één van de mooiste eigenschappen van een vrouw? Vervolgens zet je dit om naar de vraag. ”Op een schaal van 1 tot 10 hoe … ben jij?”

Nu heb jij alles wat nodig is om direct al meer reacties te krijgen. Maar weet je al wat je moet doen als ze reageert. En hoe je haar telefoonnummer krijgt?

In “Van Datingsite Naar Date” leer je dat en ook je telefoonnummers omzet in dates. Ik leer je mijn systeem waarmee je binnen 14 dagen een aantrekkelijke vrouw waar je nu nog een contact mee hebt gehad, ontmoet!

Probeer Van Datingsite Naar Date Risicovrij

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: