Jack Joel deelt zijn Beste tips waarmee hij Honderden reacties ontving. Ontvang vandaag nog Reacties op je Eerste datingsite bericht.
vrouw laptop lachen

Alles valt of staat met je eerste bericht. Dat bericht kan zomaar het begin zijn van een fantastische ontmoeting of relatie.

Niets is dan zo zuur wanneer je steeds veel tijd in je eerste dating berichten steekt om vervolgens geen reacties te krijgen. Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die 40 berichten verstuurd en met lege handen zit…

Laten we stap voor stap ALLES doorlopen zodat jij straks wél makkelijk een reacties ontvangt in minder tijd en met minder moeite!

Wat ik je alvast wil meegeven is dat een vrouw ONGELOOFLIJK veel slechte berichten ontvangt die niet verder gaan dan haar uiterlijk.

Daarbij komt ook dat veel mannen het niet snappen wat de functie is van het eerste bericht. Laat ik voor eens en altijd duidelijk maken wat je doel is van het eerste dating bericht.

Haar INTERESSE wekken!

Niets meer niets minder. Ze krijgt al enorm veel berichten, dus als jij al een positieve respons krijgt heb je het goed gedaan.

Alleen de meeste mannen willen meer…of pakken het VERKEERT aan.

Als jij denkt dat jij met je eerste mail een telefoonnummer kunt krijgen, en er zijn zelfs mannen die al een dame mee uit vragen. Dan sla je volledig de plank MIS!

Laten we ook REALISTISCH zijn, een vrouw kan meer 30 dates per week krijgen als ze wil. Reken maar uit met 40+ berichten per dag.

NATUURLIJK heeft ze daar geen tijd voor en zin in.

Dan is de oplossing simpel, de mannen filteren waarmee je niet op date wilt. Door een simpel dating berichtje te maken of door gelijk voor haar nummer te gaan filter jij je automatisch eruit.

Dat wil je toch niet?

De 10 geboden van een goed eerste bericht

Er zijn een paar standaard punten waaraan een bericht moet VOLDOEN. Zonder deze basis al goed te hebben maak jij het jezelf onnodig lastig. En slinken de kansen dat je een reactie krijgt drastisch!

 1. Grammatica en spelling: De meeste internet browsers hebben een spellingchecker en anders moet je even je berichtje in MS-Word gooien. Een spelfout is sneller gemaakt dan je denkt.
 2. Wees origineel met je opening: Geen “Beste Vlindertje” of Hey sexy dame! Dat is niet origineel maar te makkelijk…of zelfs stom/dom.
 3. Let op je eerste zin: Dit is een belangrijke hierin zet jij de toon voor je bericht. Verpest dit niet met een standaard zin van “Ik ben Erik leuk dat je hier zit!” Onderscheidt je direct. (Later laat in een video zien hoe.)
 4. Lees haar tekst: Vrouwen gaan er bij voorbaat al vanuit dat je haar tekst niet leest. (Toegegeven dat heb ik vaak genoeg niet gedaan.) Maar tenzij je het goed kunt faken, lees haar tekst en laat ook aspecten daarvan in je bericht terugkomen.
 5. Geen uiterlijk compliment: Dit doet ongeveer elke man en tenzij je niet zo heel graag een reactie wilt, heb het alleen over haar innerlijk.
 6. Informeel: Gebruik spreektaal je bent er voor een date niet een baan.
 7. Originaliteit: Als je denkt dat je alleen met een instant flirt zoals een knipoog of roos weinig creatief bent. Dat is niet heel veel berichten die zij ontvangt lijken op elkaar. Vertel dus niet wat voor mooie lach zij heeft.
 8. Stel een vraag: Soms krijg je geen reactie omdat ze niet weet hoe te reageren. Nu heb je haar in ieder geval een haakje gegeven om te reageren.
 9. Fake niet je interesse: Laten we eerlijk zijn, boeit het hoelang zij paard rijdt? Nee, natuurlijk niet dus doe niet nep!
 10. Ze zal reageren: Sluit je bericht af waarbij je haar aanzet tot actie.

Oké een bonus: de titel. Niet bij elke site moet je bericht een titel hebben, maar zolang je “Niet openen” gebruikt zit je altijd goed.

Voorbeeld eerste bericht

Mocht je er interesse in hebben. Ik heb een video gemaakt waarin ik de elementen van hiervoor terug laat komen. Naast dat ik geen titel heb gebruikt. Heb ik nog iets WEGGELATEN. Kan jij raden wat het is?

Het is bericht schrijven is dus best simpel!

De eerste stap is het lezen van haar tekst. Vervolgens gebruik je een element uit haar tekst voor een leuke bijnaam of toevoeging in je begroeting.

Hier zijn een paar opties voor bijnamen:

 • Brokkenpilootje
 • Avonturier
 • Stoere dame

Daarna is het tijd voor je openingszin maak gebruik van:

 • Het feit dat ze veel berichten ontvangt
 • Iets opvallends uit haar profieltekst
 • Iets wat je opvalt bij haar foto’s

Wil je mij om m’n uiterlijk?

 • Vertel het beeld dat jij hebt op basis van haar tekst
 • Laat haar weten welke eigenschappen je bij haar waardeert

Is ze wel m’n type?

 • Stel haar een vraag en dan niet over iets wat je niet interesseert.
 • Laat de makkelijke vragen zitten, denk nog even verder zodat je met iets origineels komt waaraan je ook echt iets hebt!

Ze zal reageren!

 • Maak een statement waarin je aangeeft een reactie verwachten.
 • Vertel haar dat je wilt dat ze reageert.

verliefde man en vrouwVerder moet je humor gebruiken wanneer je de kans ziet en wees ook zelfverzekerd. Verontschuldig je niet en ga niet vertellen dat je hoopt op een reactie. Als ze leuk is reageert ze!

Dit is alles wat je nodig hebt! Alleen wat nou als ze positief reageert? En hoe spreek je uiteindelijk met haar af?

Hier is een exact stappenplan voor. In het E-book “Van Datingsite Naar Date” leg ik je haarfijn met talloze voorbeelden uit hoe je vrouwen (wekelijks) via het internet ontmoet. Vanaf het opbouwen van je dating profiel tot het regelen van ontmoeting al je vragen worden beantwoord en meer!

Probeer Van Datingsite Naar Date met een 7 maanden Niet Goed Geld Terug Garantie!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: