Haat jij ook een lege inbox? Niets is zo frustrerend dan een uur lang berichtjes sturen en de volgende dag 0 berichtjes terugkrijgen. Jack Joel helpt jou met 6 cruciale tips!lachende vrouw

Niets is vervelender dan inloggen op je dating account, zien dat 12 vrouwen je profiel hebben bezocht. En van die 12 vrouwen die je hebt gemaild, je geen enkel bericht hebt ontvangen. En als dit al een paar WEKEN zo is. Dan moet er wat veranderen.

Het is SCHRIJVEN van een goed dating bericht is ontzettend belangrijk wil je vrouwen daten. Want als je een reactie hebt, dan heb je al een heel groot obstakel overwonnen. En is een telefoonnummer krijgen en vrouwen ontmoeten slechts een kwestie van tijd.

1.     Zorg dat ze je bericht opent

Dit klinkt ontzettend logisch. Maar wist je dat een deel van de vrouwen je bericht niet eens leest. Of nog erger je bericht al weggooit nog voordat ze deze heeft geopend?

Waarom zou je dat doen?

Nou in tegenstelling tot mannen ontvangen VROUWEN ontzettend veel berichten. Meer dan honderd per dag is zeker geen uitzondering.

De eerste week wil je nog wel alles beantwoorden en bekijken. Maar je merkt dat het gewoon teveel is en dan ga je FILTEREN.

Een vrouw merkt al snel dat berichten met de titels:

  • Hoi ;-)
  • Knappe meid!
  • Hey hey hey

Een bericht is met weinig inhoud. Dus het beste is om deze te verwijderen of in ieder geval als laatste lezen. En je eerst te focussen op TITELS, die wel origineel en de aandacht trekken.

Je kunt nog beter een paar willekeurige getallen neerzetten. Dan is de kans dat ze je bericht opent groter dan een standaard tekst.

2. Laat merken dat je haar tekst gelezen hebt

Er zijn zat mannen die online. Zichzelf het er makkelijk vanaf willen brengen. En dan zetten ze in het berichtje dat ze een leuk profiel heeft.

Dat mag best zo zijn, maar daar trapt ze niet in. Als jij niet SPECIFIEK bent dan zal ze je geen antwoord geven. En waarom zou ze?

Dit berichtje kan je ook naar 1000 ANDERE vrouwen hebben verstuurd. In de hoop dat er een paar op reageren.

Vrouwen willen zich uniek voelen en doe dat!

Juist als je haar tekst gelezen hebt moet je tonen dat je dit hebt gedaan. Anders had je het net zo goed niet hoeven doen.

3. Haar uiterlijk? Maak een grap!

Eén van de meest kansloze dingen die je kunt doen, is vertellen hoe mooi en SEXY zij is. Dit gaat echt niet werken. Of je moet zelf extreem knap zijn.

Maar als je dat net als mij niet bent. Dan is het een slechte manier om haar AANDACHT te trekken en reacties te krijgen.

Een compliment geven is namelijk niks waard op 99% van alle andere mannen. Dit ‘briljante’ idee hebben. Daarnaast ze kent je niet. Dus ze weet dat het een goedkope poging is om haar aandacht te krijgen.

Nu kan je wel haar aandacht op een positieve manier trekken. En dat is als je de kans hebt om een leuke grap over haar foto te maken.

Dit kan niet bij ELKE vrouw. Maar als ze een hoedje op heeft, dan kan je een grap maken dat ze ‘iets’ verbergt. Of als ze maar één foto heeft en daarop staat met een zonnebril, dan heb jij ook het vrije recht om daar grappen over te maken.

Zonder goed eerste bericht, is online dating zonde van je geld…

4. Vertel nauwelijks iets over jezelf

Dit is één van die dingen die mannen doen. Ze sturen een EERSTE dating bericht en willen dan van alles over zichzelf vertellen. Dat moet je dus nooit doen.

Allereerst komt het WANHOPIG over. Het lijkt net of jij jezelf aan het bewijzen bent voor haar. Je moet haar online niet hoger dan jezelf plaatsen. En die indruk wek je wel.

Ten tweede ze kent je niet. Waarom is dan geïnteresseerd in waar je werkt en wat je hobby’s zijn? Doe je dat altijd als jij je voorstelt aan iemand die je niet kent? Nee, dus ONLINE moet je dat ook niet in je bericht doen.

Maar de allerbelangrijkste reden dat je teveel over jezelf moet praten. Is omdat het om haar draait.

Mensen zijn het meest geïnteresseerd in zichzelf. Zij dus ook. Ga daarom niet je hele bericht vervuilen met zinnen die nutteloos zijn. En niets met haar te maken hebben.

5.     Let op je taal

Vermijd spellingfouten. Dat komt alleen maar KNULLIG over. Daarnaast moet je ook je zinnen met een hoofdletter beginnen. En maak je zinnen ook niet te lang.

Dit zorgt er namelijk voor dat je bericht lekker weg leest. Ze gaat echt geen moeite doen om alles te ontcijferen. Gebruik daarom ook niet van die sms afkortingen.

Vooral als je een hogeropgeleide vrouw wilt ontmoeten, moet je ervoor zorgen. Dat zij niet de indruk krijgt, dat zij veel SLIMMER dan jou is.

Het is echt zonde als je op basis van je taal vrouwen afstoot.

6. Vergeet “hopen”

Weet je wat voor indruk je wekt als je aan het eind van je bericht. Aangeeft dat je wilt dat ze je profiel bekijkt en je hoopt op een reactie?

Dat nog geen enkele vrouw INTERESSE in je heeft getoond.

Misschien is dat niet zo, maar je kan veel krachtiger en zelfverzekerde je bericht eindigen. Geef aan dat je een reactie van haar verwacht.

kiezen tussen mannenEn zelfs als je daar nu onzeker bent, ga er vanuit dat ze reageert.

Vrouwen krijgen veel onzinnige berichtjes. Wanneer jij deze TIPS toepast dan zal je zeker haar aandacht trekken. En zal een substantieel deel van de vrouwen op je reageren.

Maar wat doe je daarna? Wat ze je in je tweede bericht en hoe krijg je haar telefoonnummer? In de cursus “Van Datingsite Naar Date” ontdek jij met voorbeelden hoe jij dit moeiteloos doet.

Uiteraard vertel ik je ook exact hoe je moet bellen en een date regelt. De cursus is zo gemaakt, dat als je m’n systeem overneemt, je binnen 14 dagen al een date kunt hebben!

Ja, ik heb zin om over 2 weken op date te gaan…

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: