Niets is zo vervelend dan tijd vrij maken om berichtjes te sturen om vervolgens niets terug te krijgen. Ontdek wat je moet veranderen zodat vrouwen massaal jouw dating berichtjes beantwoorden!mooie vrouw sexy blik

Een goed eerste bericht schrijven is cruciaal als je vrouwen wilt daten. Het vervelende is dat bij veel mannen het schrijven van het eerste dating bericht vaak niet beloont wordt.

Het niet krijgen van reacties is ook één van de belangrijkste redenen waarom mannen zich uitschrijven op een datingsite.

Nu wil ik je graag leren wat jij wel en niet moet doen zodat jij wil zonder veel moeite te doen. Goede dating berichten verstuurt waar je constant reacties op krijgt.

Wat bijna elke man fout doet

De meeste dating berichten die mannen versturen zijn slecht. Ik heb mijzelf als test eens als vrouw aangemeld en kreeg binnen een dag al bijna 100 berichten.

De meeste daarvan zijn super saai en voorspelbaar.

Doe dit niet:

  • Compliment geven over haar uiterlijk
  • Zeggen dat haar profiel leuk is (zonder specifiek te zijn)
  • Vragen hoe het gaat of hoe haar weekend was
  • Meer dan 1 zin over jezelf zeggen

Wanneer je bericht vooral uit deze dingen bestaat. Dan heb je een probleem, want je zult nagenoeg geen reacties krijgen.

Het grootste gedeelte van de berichten die ik kreeg, viel in deze categorie.

Het geven van een compliment is het domste dat je kunt doen. Door een bericht te sturen geef je indirect al aan dat ze knap is. En daarnaast ontvangt ze bijna van elke man een compliment.

Je moet dan wel heel knap zijn, wil je opvallen.

Mocht je dat net als mij niet zijn dan kan je opvallen door o.a. persoonlijk te zijn. En dus verder te gaan dan alleen zeggen dat haar profiel je aanspreekt. Dat is te algemeen en wekt de indruk dat je dat berichtje na nog 1000 andere vrouwen hebt verstuurd.

Zoiets kan je wel doen, maar dan moet je een héél goed bericht schrijven. Maar als je nu al weinig reacties krijgt. Raad ik je die methode zeker niet aan.

Wat je dan beter kunt doen is iets uit haar profieltekst pakken en daar op reageren.

Zonder goede eerste bericht is online dating zinloos

Om die reden is het ook niet slim om alleen de vraag te stellen hoe het met haar gaat of hoe haar weekend was. Dat is ontzettend saai en als je een reactie krijgt. Kan je er vrij weinig mee voor je volgende berichtje tenzij ze iets bizars heeft meegemaakt. Zal het een heel oppervlakkig antwoord zijn.

Een andere fout veel gemaakte fout die wordt gemaakt bij het schrijven van een dating bericht. Is in de plaats het over haar te hebben. Mannen in het berichtje veel te veel zinnen aan zichzelf wijden.

Het gaat om haar!

Je hoeft jezelf niet voor te stellen, te zeggen welk beroep je hebt en wat je hobby’s zijn. Daarvoor is je dating profiel.

Focus je in je bericht op haar en je zult veel meer reacties krijgen.

Je schiet je doel voorbij

Het grappige is dat sommige mannen zo enthousiast zijn en gelijk denken dat ze met het eerste bericht. Heel veel voor elkaar krijgen.

Er is bijna niets meer kansloos dan in je eerste bericht te vragen of ze iets met je wil drinken.

Jij kent haar niet, zij kent jou niet en het komt daardoor wanhopig over.

Wat je ook niet moet proberen is om al haar Facebook of telefoonnummer te regelen.

Je eerste bericht heeft één doel.

Een positieve reactie opwekken bij haar waar je wat mee kunt. Een reactie waarin ze je alleen bedankt daar heb je niet zoveel aan.

Het liefst wil je dat ze een paar zinnen typt en jij daarop kunt inhaken. Een goede manier om dit te doen is door haar een vraag te stellen. Over iets wat jij echt belangrijk bij een vrouw vindt.

Bijvoorbeeld hoe vrouwelijk zij is. Dat is voor jou interessant en daar krijg je vaak ook een goed antwoord op. Het heeft weinig zin om te vragen hoe haar hondje heet. Dat kan je wel doen, als je zelf een hond hebt.

Maar zorg er ook voor dat er een diepere vraag inzit. Zodat je een reactie van haar krijgt waar je echt wat mee kunt en het gevoel hebt. Dat ze niet alleen beleefd is, maar ook interesse in jou heeft.

Het bericht wekt weinig emotie op

Vrouwen vinden je niet interessant om wat je doet, maar om wat jij bij hen losmaakt.

De reden dat ik veel positieve reacties op mijn dating berichten kreeg. Was omdat mijn berichten voor een emotie zorgden.

Dit kan lachen zijn, positief verrast worden, van binnen warm worden etc.

Het is belangrijk dat ook jij dit doet. Als je haar profiel en foto’s ziet. Bedenk dan wat voor type vrouw je voor je hebt en welke emotie jij bij haar kan opwekken.

Als je merkt dat het een romantisch type is, dan kan je dat in je bericht gebruiken. Zodat ze een warm gevoel krijgt.

Is ze heel knap dan krijgt ze veel complimentjes. Dus dan moet jij iets sturen, wat totaal anders is zodat ze oprecht verbaast is.

Ze kan niet reageren

Online dating leer je in de praktijk en ik heb een interessante les geleerd. Niet elke vrouw die je bericht leuk vindt reageert.

Dat komt omdat ze niet weet hoe ze moet reageren. Ik kreeg namelijk een keer een reactie van een vrouw. Nadat ik een tweede bericht had verstuurd. Toen ze niet op m’n eerste reageerde.

Dat ze me eerste bericht heel leuk vond, maar niet wist hoe ze erop moest reageren.

Een simpele oplossing voor dit probleem is om ervoor te zorgen dat je een vraag in je bericht zet. (Je weet nu wat voor soort vraag.) Maar doe dit.

Omdat jij een vraag stelt hoeft zij minder na te denken, omdat ze in principe alleen de vraag hoeft te beantwoorden. Ze hoeft dan zelf niet iets ‘briljants’ te verzinnen.

Want als ze merkt dat jij een heel goed bericht hebt geschreven. Dan wil ze natuurlijk daar ook passend antwoord op geven en je niet kwijtraken. Maak het voor haar gemakkelijk!

Nu wil ik nog één trucje met je delen. Waarvan datingsites haten dat ik het deel…

Als je op een datingsitevrouw leest dating bericht zit waar ook niet betalende leden zitten en die ook niet kunnen mailen. Dan is de kans groot dat je ook vrouwen mailt. Die niet kunnen reageren, maar vaak weet je niet wie.

Daarom moet jij onderaan je bericht je mailadres zetten. Dan ontvang je de reactie per mail. En je zal ook complimenten krijgen dat je zo slim bent. Want lang niet elke man doet dit. Zet het wel zo neer dat de computer het niet kan filteren. Jouw naam (a) jemail . nl.

Doe dit niet als je op een gratis datingsite zit, want dan kom je wanhopig over!

Pas de tips toe en je zult meer reacties krijgen. En als je wilt leren hoe je de reacties omtovert in telefoonnummers. En die omzet in dates. Dan heb ik een stappenplan voor je die je exact kunt kopiëren!

In “Van Datingsite Naar Date” behandel ik alles over online dating en hoe je op een makkelijke en snelle manier dates regelt. Met de vrouwen die jij aantrekkelijk vindt.

Probeer Van Datingsite Naar Date 7 Maanden

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: