Heb jij gevoelens voor iemand maar blijft het hangen op vriendschap? Dit is wat Jij Moet Weten zodat Zij Jouw Ziet Staan en Meer Wil dan Alleen Vriendschap.mooie vrouw zomerjurkje

Vriendschap en een intieme relatie zijn voor vrouwen verschillend.

Aangezien vrouwen minder visueel zijn dan mannen. Is wat zij voor jouw voelt essentieel om je te kunnen zoenen, en LICHAMELIJK intiem met je te zijn.

Waar jij een vrouw misschien lief en grappig vindt. En haar er ook ‘wel leuk’ uit vindt zien. Waardoor je haar de kans wil geven, wanneer ze er om vraagt.

Zal zij echt de aantrekkingskracht moeten voelen. Wil zij meer dan alleen vrienden met je worden en je passioneel ZOENEN!

Daarom is het ook zo lastig om via een vriendschap een relatie te beginnen. Want bij een vriendschap vertoon je ander gedrag dan bij een date.

Tijdens een date zal je bijvoorbeeld niet zo snel klagen, maar bij VRIENDEN wel…

Klagen is nou niet de meest sexy eigenschap en als je het te veel doet en in de slachtoffer rol kruipt zelfs onaantrekkelijk.

Bij een date zal je met haar flirten, plagen en misschien wel zoenen. Bij een vriendschap is dat vaak toch anders…

Zij weet of ze je wilt

Het grappige is dat wanneer een vrouw interesse in je heeft het heel makkelijk voor je maakt.

Soms als je goed oplet geeft ze zelfs TIPS zodat jij haar makkelijker kan versieren!

Waarom? Omdat ze weet dat ze je wil.

Jij hebt iets in haar losgemaakt en ze voelt bepaalde aantrekkingskracht. En om daar compleet van te genieten ‘moet’ ze jouw hebben…

Want doet ze dat niet, dan kan je zomaar door een andere vrouw WEGGEKAAPT worden!

Waarom zouden er geen andere vrouwen voor de man vallen, die zij leuk vindt? Zij weet namelijk dat jij ‘het’ hebt.

Dat jij iets hebt, waardoor vrouwen meer over je willen weten. Dat jij iets hebt waardoor vrouwen extra hard om jouw lachen…dat je iets hebt waardoor vrouwen jouw WILLEN zoenen…

Helaas is het tegenovergestelde ook waar.

Wanneer het niet meer dan vriendschap wordt. Dan weet ze dat jij iets mist.

Dat kan een te kort aan zelfvertrouwen zijn, te veel negativiteit, niet goed kunnen flirten.

Jouw Friendzone is een misverstand tussen jullie, die jij snel de wereld uit moet helpen!

Dat je iets ‘mist’ gaat eigenlijk alleen niet op wanneer ze je aan een vriendin koppelt.

Want dan ziet ze dat jij ‘het’ hebt…alleen is zij niet tot je aangetrokken. Maar ziet wel dat het logisch is dat vrouwen voor je vallen. En ze ziet ook voor zich dat haar vriendin jouw aantrekkelijk vindt!

Logica v.s. Emotie

“Ik wil onze vriendschap niet verpesten.” “Je bent heel aardig, maar je bent meer als een broer voor me.”Auch…

Maar dit zijn de ‘logische’ antwoorden.

Hier probeert ze te rationaliseren wat ze voelt…Of beter gezegd niet voelt.

Jij weet niet de EMOTIES in haar op te wekken. Zodat zij naar jouw lippen smacht, zij fantaseert over hoe het is om je vriendinnetje te zijn…of haar simpelweg nat maakt.

Logica zorgt voor een gesprek en emoties die zorgen voor iets veel DIEPERS.

Wanneer jij de juiste emoties bij een vrouw losmaakt, dan beland je niet in de ‘friendzone’ ook al zijn jullie vrienden.

Het moment dat jij eruit wilt. Zal ze enorm blij zijn en je OMHELZEN. Omdat jij de stap hebt genomen waar zij bang voor was.

Maar wanneer jij het niet snapt dan duw je haar waarschijnlijk van je af…Ten minste als je te overdreven doet.

Wanneer jij een man bent die regelmatig vraagt of ze veilig thuisgekomen is… met de stiekeme reden om onder de aandacht te blijven.

Of jij koopt spulletjes, bent altijd aanwezig als er een klusje gedaan moet worden of doet constant andere ‘lieve’ dingen. Zonder dat er enige romantiek is. Dan is kans vrij klein dat jullie een intieme relatie krijgen.

Sterker nog wanneer je haar overlaat met aandacht in de HOOP dat jij opvalt. Dan duw je haar van je af omdat het haar benauwt!

Ja, je mag aardig zijn…maar wees eerlijk naar jezelf doe je het om stiekem op te vallen zodat ze ook met jouw iets wil?

Ik heb het regelmatig zien en horen gebeuren…mannen die erg ‘behulpzaam’ en aardig zijn. Stiekem verliefd op de vrouw verliefd zijn en langzaam merken dat ze geen interesse heeft.

Zonde, met een andere aanpak was het echt niet nodig geweest!

Ik wil je daarbij helpen.

De afgelopen JAREN heb ik een stiekeme ‘internet date verslaving’ gehad…Wat inhoud dat ik in het begin geen berichtjes en dates kreeg. Om vervolgens de code te hebben GEKRAAKT en een oneindige bron van vrouwen te hebben ontdekt…

Nu besef ik me ook dat ik moeilijk iedereen kan daten. En daarom heb ik een e-book samengesteld met m’n beste tips en trucs. Waarin ik jou laat zien hoe je met een vrouw moet communiceren zodat zij jou als meer dan een vriend ziet…

Probeer Sensationeel verleiden met woorden 7 maanden lang Risicovrij!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: