De dating tekst: Helaas verspillen veel mannen letterlijk hun tijd online…omdat hoe goed alles ook blonde vrouw geschrokken laptopis…Dat ene zinnetje in hun dating tekst vrouwen afschrikt

Een dating profieltekst is een belangrijk onderdeel van internet daten. Helaas zijn er maar weinig mannen zich daarvan bewust.

De meeste denken dat 3 zinnen qua tekst voldoende is. Of ze typen tig eigenschappen achter elkaar hopende dat een vrouw dat gelijk geloofd. Een gemiste kans natuurlijk, want tonen dat je humor hebt is veel sterker dan het zeggen.

Nu wil ik jouw graag op een leuke manier bijbrengen wat je wel en vooral niet moet doen.

Daarom heb ik voor jouw allemaal dating profielen van mannen bekeken. En de leukste stukjes uit de profielteksten die ik gevonden heb. Zal ik met je delen en daar mijn commentaar opgeven.

Ik zal eerlijk zijn. Niets is verzonnen of aangepast. Ik had sommige dingen niet eens kunnen verzinnen.

Wil jij m’n medicijn zijn? (Ik ben zo zielig!!!)

Wanneer iemand op een datingsite zit dan je weet je eigenlijk al één ding. De persoon is op zoek naar mannelijk of vrouwelijk contact.

De reden is daarbij eigenlijk relevant. Sterker nog vaak is het niet geven van de reden een stuk beter!

Vooral wanneer je geen goede schrijver bent. Is het moeilijk om op een POSITIEVE manier de reden te verwoorden. Als jij je dating tekst niet door de ogen van een vrouw kunt lezen. Doe het dan niet.

Om je een voorbeeld te geven: “Maar om de eenzaamheid toch wat te kunnen verdrijven hoop ik hier toch leuke mensen te leren kennen.”

Dit is zo jammer!

Een vrouw wil een man niet daten om zijn eenzaamheid weg te nemen. Ze is geen LAPMIDDEL. Zij wil een man daten, omdat ze bepaalde kriebels bij hem krijgt.

En wanneer je het woord eenzaamheid gebruikt. Lijkt het ook alsof je geen vrijwillige keuze maakt om op een datingsite te staan. Maar dat je door een negatieve emotie er aan begonnen bent.

Een andere negatieve zin die ik tegenkwam was: “die samen met mij het leven meer kleur wil geven”

Hiermee kom je ook zielig over.

Hierbij lijkt het dat het geluk van je leven afhangt of je een leuke vrouw vindt.

Een vrouw wil een AANVULLING zijn en niet een invulling. Ze wil in iemands leven betrokken raken die al een leuk leven heeft! En niet zelf het middelpunt zijn van iemands leven.

Dus ze moet in ieder geval voelen dat jij een goed gevoel over je leven hebt en al gelukkig bent. En dat mocht er toevallig een leuke vrouw voorbijkomen. Dan sta je er voor open om haar in je leven toe te laten.

Dat is wat je wil uitstralen.

Wat ik aantrekkelijk vind? Ze moet ademen

Dat ze ademt hetzij kunstmatig of op eigen kracht dat moet niet je enige standaard zijn.

Ik weet niet wat je situatie is. Misschien heb je al 3 jaar geen date gehad. Maar ook dan moet je hoe moeilijk het misschien ook lijkt. Niet je STANDAARDEN zo laag zetten. Waardoor je overkomt alsof het niets uitmaakt wie zij is zolang je maar een date hebt.

Dit is een goed voorbeeld daarvan: leeftijd maakt me niet uit en opleiding ook niet het enige wat ik wil is jou ontmoeten”

Als je een vrouw speciaal wil laten voelen. Doe dit vooral niet.

Je komt hiermee ook niet over als een man die begeerd wordt door meerdere vrouwen. En misschien zijn er ook geen vrouwen in je leven. Maar je kunt ten minste de INDRUK wekken, dat je dames wel interesse in je hebben. En dat je hier niet wanhopig op zoek bent. Zodat je eindelijk weer een date hebt.

Door iedereen te willen, verlaag jij je kansen.

Ik moet eerst mezelf accepteren

Eén slechte zin heeft de macht om alle vrouwen bij je vandaan te houden.

“Booooooeeeehhhhh!!!!

Zo ben je er nog, heb ik je nog niet weggejaagd, en schrik je ook niet van mijn foto?
Dan ben je wellicht echt geïnteresseerd.”

Het moge duidelijk zijn dat dit één van de meest slechte openingen is die je kunt maken.

Het eerste deel is nog een grap. Maar dat van die foto is wel erg serieus. Je ziet geen haha of smiley en zelfs al voeg je dat toe. Dan is het gewoon nog steeds een slechte grap!

Je haalt je hier enorm mee naar beneden. Dit is een grap geboren uit ONZEKERHEID. En bij online dating hebben vrouwen al veel keus. Alleen nu maak je het haar nog gemakkelijker.

Een vrouw heeft veel LIEVER een man die zichzelf aantrekkelijk vindt en vol zelfvertrouwen zit. In de plaats van een man die onzeker is en daaraan nog moet werken.

Stel jij zit in die situatie, dan is daar niets mis mee. Je moet alleen je onzekerheid niet in je dating tekst laten zien en werk ondertussen aan je zelfvertrouwen.

Want onzekerheid is helaas echt een aantrekkingskracht, BREKER.

Jullie vrouwen ook!

Er is één ding dat je echt niet wil doen. En dat is slecht over vrouwen praten. Wanneer je overkomt als een verbitterde zak dan weet je het goed te verpesten.

Ten eerste toon je aan dat je niks van vrouwen BEGRIJPT. Want als je vrouwen begrijpt dan zou jij je niet zo ergeren. Vrouwen zijn soms irrationeel en wij mannen soms ook. Accepteer het en laat het je niet te diep raken.

Ten tweede vrouwen hebben blijkbaar de macht over je zelfs wanneer je niet meer met hun in contact bent.

Dit laat alleen maar zien dat je EMOTIONEEL onderontwikkeld bent. En zij jouw makkelijk aankan.

Natuurlijk mag je teleurgesteld zijn in een vrouw. Alleen is er ook en punt dat je dat moet afsluiten. Al is het alleen maar omdat jij je er zelf ook beter door voelt.

Reden nummer drie waarom het onaantrekkelijk is, dat zij zich ook gaat afvragen hoe jij haar behandeld als het je even niet zint.

Kom je dan met een woede UITBARSTING aanzetten of ga je allemaal slechte dingen op het internet over haar vertellen?

En als laatste reden. Een vrouw heeft geen zin om een VERBITTERD persoon te daten, die alle vrouwen over één kamp scheert.

“Vrouwen gaan tegenwoordig allemaal voor hetzelfde knappe man met $$$ en daarna de 2e knapste enz. Ik sta ergens op nr. 103.000.000.001 zonder $$$. Maar ja ik ben net een vrouw en ook jij staat in mijn lijst niet echt hoog. Ik ga namelijk ook voor de knapste vrouw met $$$.”

Hij is tenminste eerlijk door te zeggen dat ‘ie ook zo is. Maar dit is natuurlijk niet een tekst, waar een vrouw het warm van krijgt!

Vrouw met krullen kijkt verleidelijkWil jij een superstart met online dating? Waarbij je een profieltekst hebt, die vrouwen aantrekt. En dus op de automatische piloot vrouwen regelt.

Waarbij je berichten stuurt waar een vrouw wel op moet reageren. Omdat ze het anders als een gemiste kans ervaart.

Je leer vervolgens EXACT welke stappen jij moet nemen zodat je haar telefoonnummer krijgt. Om daarmee vervolgens een date te regelen. Waarbij je al zeker weet dat ze je enorm aantrekkelijk vindt!

Stop jij met de fouten te maken die elke andere man al maakt? Probeer dan Van Datingsite Naar Date 7 maanden risicovrij!

 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: