Valt jouw profieltekst op? De Meeste Profielteksten van Mannen Zitten Vol Clichés of Laten Je Als een Klungel Overkomen

Vrouw met ondeugende blik
Een van de dingen waar mannen het meeste MOEITE mee hebben, is het schrijven van een profieltekst.

En dan vooral een profieltekst die de INTERESSE bij vrouwen opwekt…waardoor ze voelt dat ze jouw echt beter moet leren kennen.

Dat is zonde, vrouwen zijn namelijk perfect te verleiden met woorden. Niet voor niets worden romanboeken, ook wel ‘vrouwen porno’ genoemd.

Nu hoef je haar niet nat te maken met je profieltekst, maar je moet wel haar GEDACHTEN penetreren.

Je moet een zaadje in haar hoofd plaatsen, waardoor ze de drang niet kan weerstaan om op je te reageren.

En dat is LASTIG…Ik weet het.

Ik heb tientallen profielteksten voor mezelf geschreven en heb op dit moment 10tallen profielteksten voor andere mannen geschreven.

Clichés: een Goede Manier Om Geen Vrouwen te Ontmoeten

“Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik hier neer moet zetten, maar ik doe een poging…”

Als ik dit artikel zo begon, las jij echt NIET verder. Waarom zou je? Als ik toch alleen maar dingen roep waar ik niet zeker van ben.

Eigenlijk laat je alleen maar zien dat je te LUI bent om over je tekst na te denken, of dat je nog op zoek bent naar je eigen identiteit…Ben je dat?

Nog een cliché: “In het begin ben ik verlegen, maar als je me leert kennen…ben ik een ENORME kneus.”

Oké, dat laatste zet niemand neer, maar dat bedenkt zij erbij…dit laat totaal geen ZELFVERTROUWEN zien. Terwijl zelfvertrouwen tonen één van de meest krachtige dingen is om een vrouw te aan te trekken.

Weg met de clichés

De Oplossing zodat Je Aantrekkelijk Overkomt

“Ik ben Harry, 39 jaar ik woon in Uithoorn en mijn hobby’s zijn voetballen, concerten bezoeken, ik werk als bakker. Heb veel gevoel voor humor, ben eerlijk en lief.”

Dit is ongeveer een gemiddelde profieltekst. Vaak zijn ze nog wat langer en daardoor nog saaier.

Je ziet zelf dat het niet erg uitdagend is, maar toch is de kans dat jij op deze manier je tekst geschreven hebt.

Waarom?

Simpel: dit is mannen communicatie. Het is een simpele informatieoverdracht. Feitelijk klopt het allemaal, maar online daten gaat niet over FEITEN…

Natuurlijk bedoel ik niet dat je moet liegen, nee zeker niet.

Wat ik bedoel is dat je op haar GEVOEL moet inspelen, gevoel bepaalt aantrekkingskracht en niet jouw feitelijkheden.

Om op de vergelijking van de romans nog even terug te komen…Romans wekken gevoelens op. Vrouwen zijn emotionele wezens dus je moet jij met je profieltekst  je richten op haar emoties.

Je profieltekst is de wing-man die voor jou vrouwen versiert!

Het Geheim van een Sexy Profieltekst

Als jij de hersenen van de VOLGENDE vrouw die je datingsite tekst leest wilt penetreren…en over wil komen als een erg aantrekkelijke onweerstaanbare vent. (En nee hiervoor hoef je niet rijk te zijn of een wereldwijde ster.)

Is hier het GEHEIM…

Het is niet wat je wel zegt dat je AANTREKKELIJK maakt, maar de dingen die je niet zegt!

Wat????Vrouw reageert op goede profieltekst

Alles wat je niet zegt maakt jouw aantrekkelijk.

Vertel haar niet dat je HUMOR hebt, laat het zien!

Schrijf niet dat je zelfverzekerd bent, zorg ervoor dat zij zelf tot die conclusie komt.

Vrouwen zijn MEESTERESSEN in tussen de regels lezen…Net zoals de clichés jouw als een klungel overlaten komen. Kan je ook het OMGEKEERDE creëren.

Dan leest een vrouw je tekst waarbij ze aan het eind denkt: “Wouw, wat een spontane, gezellige man, die moet ik beter leren kennen!” En dan REAGEREN ze op je profiel en ontvang jij een bericht.

Nu hoef jij de voorzet alleen maar in te koppen. Met vrouwen die op jouw reageren, kan je vaak al binnen een week ontmoeten. Vooral als je vervolg goed is en je haar beeld bevestigd.

Hier gaan veel mannen helaas onnodig de fout in…als een man überhaupt een date regelt, dan is dat vaak ‘per ongeluk’. Het verschil tussen 1 date per 2 maanden en 2 dates per week. Is dat de man van 2 dates per week, geen knelpunten meer heeft.

Weet jij al wat jou KNELPUNT is?

Gelukkig, kan ik jouw stap-voor-stap je begeleiden!

Jij zal binnen een maand instaat zijn om comfortabel vanuit je luie stoel, meerdere dates per week te regelen. En wordt een MEESTER zijn in het ontmoeten van vrouwen via een datingsite.

positieve-reactie-dating-profieltekstHoe zou je het vinden als vrouwen je profieltekst en dating berichten lezen, en DIRECT super geïnteresseerd in jouw raken…zonder enige aarzeling hun telefoonnummer aan je geven en jij VLOEIEND met hen afspreekt?

 

enthouiaste reactie dating berichtIn het E-book “Van Datingsite Naar Date” leer jij hoe je dat SYSTEMATISCH voor elkaar krijgt.

Je zal online op een manier communiceren zodat vrouwen naar je verlangen en je gelijk als een leuke aantrekkelijke vent zien. Hoe makkelijk wordt online daten dan voor je? Bijna te makkelijk, ik hoop niet dat je over kritisch wordt!

Als je er klaar voor bent om vanaf NU meer vrouwen te ontmoeten dan voorheen, Test Van Datingsite Naar Date 7 Maanden Risicovrij

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: