Is een profieltekst schrijven moeilijk? Jack Joel deelt zijn beste tips zodat jij binnen 20 minuten een profieltekst hebt die vrouwen aantrekt!vrouw lacht

Dit is een spoedcursus profiel tekst schrijven! Heb jij voor jou gevoel een incomplete of zelfs slechte profieltekst. En geen inspiratie om een goede tekst neer te zetten? Dan doen we dit samen.

Een GOEDE profieltekst hebben is cruciaal als je succesvol wilt zijn op datingsites. Een slechte profieltekst zorgt ervoor dat je geen vrouwen ontmoet. Omdat ze een negatief beeld van je krijgen.

Dit wil je uiteraard niet, want een datingsite kan je dan een hoop TIJD en geld kosten. Zonder dat je er ook maar één date aan overhoudt.

Ik heb het LIEFST dat jij als je terugkijkt op je online dating avontuur je een fantastisch ervaring eraan overhoudt. Vandaar dat ik je help om een goede profieltekst te krijgen.

Open Word en dan kunnen we beginnen…

1. Even scherpstellen wie jij bent

Je moet je voorstellen dat we tegen over elkaar in de Starbucks zitten. En ik voor jou een blinddate ga regelen.

Mijn eerste vraag is wie ben jij als persoon? Als ik je zou voorstellen aan een mooie vrouw voor een blind DATE. Wat wil jij dan dat ik tegen haar zeg? Creatief, charmant, veel gevoel voor humor en wat voor soort humor?

Zoals je ziet krijg je door het stellen van deze VRAGEN dat je positieve eigenschappen boven komen drijven. Iets waar je je niet altijd direct bewust van bent.

Maar als jij goed nadenkt hoe jij wilt, dat ik tegen haar over jou praat. Dan zie jij wat je beste eigenschappen zijn.

Kan je mij ook vertellen waar je enorm veel van houdt of een PASSIE voor hebt? Dit mag van alles zijn, zeg maar tegen me wat erin je opkomt!

En als ik je vraag waar heb je een hekel aan. Wat zou je dan tegen me zeggen?

Weet je waar ik ook wel benieuwd naar ben. Hoe ben jij binnen een relatie? Kan je me wat woorden geven die jou typeren? Attent, zorgzaam, passioneel, relativerend, romantisch, beschermend etc.

Wat helpt om deze vraag te beantwoorden is als je naar het VERLEDEN kijkt.

Oké, we hebben nu wel voor een groot deel je persoonlijkheid gevangen. Maar ik wil nog meer over je weten!

2. Relaties en je potentiële vriendin

Ik ga er voor het gemak vanuit dat je op een datingsite zit omdat je uiteindelijk een relatie wilt.

Nu is een belangrijke vraag, wat vind jij dat binnen een relatie niet mag ontbreken? Dat is sowieso iets wat je in je tekst moet verwerken. Omdat veel mannen dit niet doen. En er ook VROUWEN zijn die zich daarin gaan herkennen.

Waar ik ook benieuwd naar ben, wanneer voel jij bij een vrouw dat je met haar een relatie wilt. Wat moet ze bij je losmaken?

En nu we het toch over haar hebben. Aan wat voor vrouw wil jij dat ik je voorstel. Wat zijn een paar eigenschappen die bij haar niet mogen ontbreken. En die jij erg belangrijk vindt?

Moet ze rustig zijn, of juist actief, ondernemen, sportief, maakt de opleiding uit, moet ze tegengas geven of niet de dominant zijn?

En heb je ook voorkeuren qua uiterlijk?

Oké allereerst moet je deze vragen voor jezelf beantwoorden.

3. Wat nu? Uitschrijven!

Wat de meeste mannen zouden doen is een paar van deze dingen als een lijstje van opsommingen maken.

En je mag best een lijstje hebben van opsommingen BIJVOORBEELD over wat je in een vrouw zoekt. Maar als jij een profieltekst wilt die vrouwen aantrekt en over de streep trekt dat ze je iets sturen.

Dan kan jij je profiel het best in verhaal vorm zetten. Begin met waarom jij je hebt aangemeld. Vervolgens toon je een paar van je mooie eigenschappen, door één of twee LEUKE anekdotes te vertellen.

Je geeft aan wat je van een relatie verwacht en ook hier kan je een beeld van scheppen. En om je tekst af te sluiten, geef je aan naar wat voor soort vrouw je naar opzoek bent.

Mocht je hier MOEITE mee hebben, dan heb ik wellicht een andere oplossing. Ik heb namelijk vijf voorbeelden van een goede profieltekst die door mij geschreven zijn. Naast deze teksten, geef ik je ook voorbeelden van goede dating foto’s die je moet plaatsen.

Vervolgens leer je dating berichten schrijven die respons opwekken en help ik je ook met telefoonnummers regelen. Zodat je over een paar dagen je eerste date hebt!

Ja, ik wil binnen 14 dagen een date!!!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: