Trekken jouw profielfoto’s de juiste vrouwen aan? Jack Joel vertelt op wat voor Profielfoto’s Vrouwen Enthousiast op Reageren en Zich tot Jou Aangetrokken Voelen

vrouw lacht online dating profielfoto
Een van de dingen die cruciaal is in het online daten, zijn je profielfoto’s…en niet om de REDEN die jij denkt!

Toegegeven, als een mannelijk zijn foto’s gebruikt, zal dat in z’n voordeel werken. Echter, kan je als ‘normale man’ ook foto’s plaatsen, die enthousiaste REACTIES opwekken.

Simpelweg omdat de meeste mannen, zonder er over na te denken de eerste de beste foto uploaden en het dan wel goed vinden.

FEIT is dat een datingsite niet vol mannelijke modellen staat. Wat blijft er dan over?

Een stel leuke mannen op een datingsite waarvan een groot deel het voor ZICHZELF verpest, door foto’s te plaatsen die hen omlaag halen. Er is een groep mannen die voor een  ‘veilige’ saaie foto kiezen. En als het goed is ga jij bij kleinste de groep horen, die leuke prikkelende foto’s van zichzelf plaatst.

Wat Je Totaal Niet Moet Projecteren?

Je wilt niet in het rijtje stereotypen vallen…

Denk aan:

 • Een Pc-Nerd
 • Een Player, in de zin dat je vrouwen gebruikt
 • Iemand die HOOGSTENS een vriend kan zijn
 • Onzekere Henkie
 • Saaie Piet

Een mentaal GEZONDE vrouw zit op een datingsite om iemand te ontmoeten waarmee ze het gezellig heeft, seks mee kan hebben, om vervolgens te zien waar dat op uit draait.

Als ze een relatie zoekt wil ze VERLIEFD op je kunnen worden…En zelfs al wil ze geen relatie en alleen seks, die vrouwen vind je ook online. Dan wil ze lol hebben, zonder achteraf een bittere nasmaak te krijgen.

De types daarboven, daar lukt het niet bij. Een player kan wel, maar dan weet ze dat haar hart gebroken wordt of zal zich misschien achteraf gebruikt voelen.

Een goede foto maakt je al sexy, ook al ben je geen model…

Een simpele foto van je GEZICHT of van je lichaam, hoeft niet tegen je te werken. Maar dan moet je goede kleding dragen en geen zuurpruim bekkie tonen!

Reacties Krijgen Op Je Foto

Hoe IDEAAL zou het zijn als vrouwen op je foto reageren?

Lekker toch…dan weet je al dat je haar qua uiterlijk aanspreekt en dat ze je wel ziet zitten. Daarbij reageren is toch makkelijker, dan zelf een bericht sturen. ;)

Dan is natuurlijk de vraag, welke TRIGGERS zorgen voor een reactie?

 • Spontaniteit
 • Gezelligheid
 • Nieuwsgierigheid
 • Zelfverzekerdheid
 • Humor
 • ‘Cool’ zijn

Door één of meerdere van deze dingen te tonen, kan jij met je foto reacties opwekken. Zelfs als je in nog 100 jaar in aanmerking komt voor de cover van een MODEBLAD (zoals in mijn geval).

LOOKS heb je niet nodig om één of meerdere triggers te creëren voor een fantastische foto die reacties oproept.

Althans ik heb ze niet…en toch wisten m’n foto’s te prikkelen. Dus waarom bij jouw ook niet?

Je hebt: Slecht, Oké en Fantastisch!!!

Foto’s zijn belangrijk, en je hebt 3 categorieën…

Bij slecht kan je je net zo goed gelijk uitschrijven omdat je foto al het werk van je verpest. Ook al heb je een erg aansprekende profieltekst en verstuur je een berichtjes waar een vrouw erg van gaat STRALEN.

Wanneer je een slechte foto upload projecteer je iets waarmee je ELKE vrouw wegjaagt. Doordat je bijvoorbeeld erg onzeker en ongemakkelijk overkomt.

Je foto is ‘oké’ wanneer deze je niet in de WEG zit. Je laat in feite je profieltekst en eerste bericht het werk doen. En als die top zijn, krijg je een reactie.

Fantastisch! Hierbij laat je de foto het werk doen.

Dit is wat vrouwen regelmatig doen! Ken je het zinnetje: “Als je nog iets te vragen, kan je me mailen.” Dit zegt niets over de persoon. Vooral als er voor de rest ook geen inhoudelijke informatie is ingevuld. Maar toch krijgt een vrouw die dat plaatst makkelijk 50 berichten per dag.

Dit effect zal jij in mindere mate hebben. Bij vrouwen werkt het gewoon EXTREEM goed.

Nu begrijp je natuurlijk wel dat als jij een paar leuke interessante foto’s plaatst, een intrigerende profieltekst hebt, en dating berichten verstuurt waar vrouwen blij verrast door worden. De vraag niet is of je vrouwen ontmoet, maar of je het AANTAL aankan.

Natuurlijk moet je de vervolgstappen ook goed doen, zoals haar telefoonnummer krijgen. Maar ook dat leer je in het E-book ‘Van Datingsite Naar Date’. Wanneer je m’n BLAUWDRUK over jouw persoonlijkheid legt en trek jij de vrouwen aan die jij al altijd wilde ontmoeten. Omdat jij je sterke en aantrekkelijke eigenschappen dan pas echt goed toont.

Probeer RISICOVRIJ Van Datingsite Naar Date 7 Maanden lang en ontmoet meer vrouwen!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: