Jack Joel helpt jou door de fouten van andere mannen te tonen zodat jij wél dates krijgt!

blonde vrouw geschrokken laptop
Wanneer je een profieltekst schrijft en je er niet meer naar omkijkt, dan kan dat een PROBLEEM geven. Vooral als het aantal reacties die je van vrouwen op de datingsite krijgt, tegenvalt.

Kan het zijn dat je één van de volgende zinnen in je dating profiel hebt staan. Waardoor je niet aantrekkelijk en zelfs onaantrekkelijk overkomt. En VERPEST je daarmee al je online kansen.

Je bericht kan heel goed zijn, maar als je profieltekst de verkeerde uitstraling geeft. Dan heb je een probleem en krijg je alsnog geen reactie.

Dus gaan we de situatie veranderen!

Tekenen van onzekerheid

Mocht je onzeker zijn dan is dat iets om aan te werken. Maar wanneer een vrouw in je profieltekst voelt dat je onzeker bent. Dan zijn al je KANSEN gezien.

Vrouwen hebben ontzettend veel keus qua mannen op datingsites. En zelfverzekerdheid is de meest AANTREKKELIJKE eigenschap. Om die reden zullen veel vrouwen je negeren. Omdat ze denken die zelfverzekerde man vindt ik toch wel.

Nu hoef je niet te liegen en net te doen alsof je SUPER zelfverzekerd bent, maar je moet ook niet je onzekerheid tonen.

Dan maak jij het onnodig moeilijk voor jezelf.

Nu zijn vrouwen meesters in het tussen de regels lezen. Dus net alsof doen dat je erg zelfverzekerd bent zal sowieso niet werken. Maar omdat ze zo goed tussen de regels kunnen lezen. Kan je onzekerheid snel aan de oppervlakte komen.

Nu kan ik niet alles met je behandelen, maar wel de belangrijkste:

  • Ik kijk eerst de kat uit de boom
  • Ik hoop wat van je te horen

Door aan te geven dat je de kat uit de boom kijkt of in het begin wat stil kunt zijn. Geef je indirect aan dat tijdens de date dit ook gebeurt. Misschien is het niet zo, maar dat beeld schets je wel. En dat wil je niet!

De tweede zin wordt ook vaak gebruikt. En als vrouw weet je dat zo’n man WEINIG berichten ontvangt. Als je er wel veel ontving dan zou je niet ‘hopen’.

Vrouwen kunnen perfect tussen de regels lezen en ontdekken hoe eenzaam of onzeker jij echt bent!

Iemand die zelfverzekerd dwingt het af en zal niet met termen als hoop strooien. Dus jij moet dat ook niet doen.

Jezelf niet kennen

Een andere veel gemaakte FOUT die mannen online maken. Is het doen overkomen alsof ze zichzelf niet kennen.

  • Ik weet niet echt wat ik moet neerzetten
  • Mijn vrienden vinden

Ga je niet verschuilen achter smoesjes of anderen. Zet neer wie jij bent, wat je op RELATIE gebied verwacht etc.

Daarmee kom je goed en aantrekkelijk over.

Wat ook erg KANSLOOS is, is deze zin:

  • Vraag maar als je iets over me wilt weten

Sommige mannen zetten dit neer als hun profieltekst. Met zo’n zin kom je er niet, of je moet wel héél aantrekkelijk zijn. Mocht jij dit hebben, zorg ervoor dat je wat beters doet. Hiermee verlies je vrouwen.

Wees niet standaard

Om succesvol te zijn met online daten moet je opvallen!

Helaas doen erg weinig mannen dit. Het goede nieuws voor jou is wel wanneer je dit wel doet, jij meer vrouwen zal daten dan voorheen. Omdat weinig mannen moeite doem om op te vallen, kan jij die positieve uitzondering zijn.

Maar dan moet je niet neerzetten:

  • Ik ga graag opstap met vrienden maar een video kijken…

Welke persoon doet deze activiteiten niet graag?

Daarom moet je dit niet neerzetten. Je mag dit alleen doen als jij er een UNIEKE draai aangeeft en uitgebreider beschrijft wat het voor jou inhoudt.

Je moet haar dus emotioneel raken, dan mag het!

Doe je dit niet, dan kan je het beter over andere dingen hebben, waardoor ze duidelijk kan zien wie jij bent. In de plaats van een paar saaie algemeenheden vertellen.

  • Ik ben niet opzoek

Dit is het laatste cliché die ik met je deel. Wanneer je maandelijks GELD betaald is het raar dat je dit neerzet. Ook als je op een gratis datingsite zit, is het een aparte opmerking. Want je investeert wel tijd.

Nu kan het zijn dat je bedoelt dat je geen behoefte hebt aan een relatie. Dat is iets anders. Dan niet opzoek zijn. Mocht je deze zin hebben laat het achterwegen!

Zoals je ziet komt er heel wat bij kijken om een goede profieltekst in elkaar te zetten. Maar wat doe je daarna? Hoe schrijf je een goed datinverliefde man en vrouwg berichten waarop je constant reacties krijgt? En die wil je natuurlijk ook snel omzetten in telefoonnummers.

Op die vragen en meer krijg je antwoord in de cursus “Van Datingsite Naar Date”. Ik deel daarin met jou al mijn online dating kennis zodat jij snel en efficiënt veel dates regelt. Met het type vrouw die jij aantrekkelijk vindt.

Regel nu nog voor volgende week een date!

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: