7 Tips voor een goed internet dating profiel

 Ontvang jij weinig berichten? Update je profiel zodat vrouwen jou aantrekkelijk vinden!mooie vrouw sexy blik

Je wilt vrouwen daten, je wilt de juiste en meest aantrekkelijke vrouwen daten. En het liefst wil je ook berichtjes van vrouwen krijgen zonder zelf al te veel moeite te hoeft te doen!

Dat kan, maar dan moet je wel een goed dating profiel hebben.

Slechte dating profielen stoten vrouwen af en VERKLEINEN de kans op een date. Met deze 7 tips. Trek je meer vrouwen aan dan je ooit deed. En zal jij veel aantrekkelijker en beter overkomen dan de gemiddelde man op een datingsite.

Zorg ervoor dat ze je tekst leest

Op verschillende datingsites kan je een titel of headline voor je profiel schrijven. Benut deze kans om extra op te vallen. Om zo meer vrouwen naar je dating profiel te lokken. Zodat ze een idee krijgen van wie jij bent en je op die manier automatisch berichtjes krijgt.

Helaas maken veel mannen hierin grote FOUTEN. Die kiezen voor de meest saaie en standaard benadering!

Zorg ervoor dat je opvalt, door neer te zetten. “Die man boven mij is een stalker en die onder mij is getrouwd”. Heb je een opvallende headline of begin jij sterk met je eerste alinea.

Op deze manier zorg je ervoor dat ze je hele tekst leest en een bepaald gevoel over jou ontwikkeld.

Goede foto’s die reacties ontlokken

De meeste mannen heb geen benul wat voor foto’s ze plaatsen en wat deze uitstraalt. Om goed te beginnen heb ten eerste een close-up foto van jezelf met daarop een grote glimlach.

Het is WETENSCHAPPELIJK bewezen dat mensen die glimlachen, je onbewust aardiger vinden dus maak daar gebruik van.

Daarnaast moet je een soort van actie foto plaatsen. Een foto waarin jij je hobby of passie aan het uitoefenen bent. Doet het vaak erg goed.

Dit kan kunstzinnig, stoer, grappig etc. zijn zolang het maar weergeeft wie jij bent en opvalt!

Schrijf je tekst op een leuke manier

De meeste profielteksten zijn saai geschreven. Het is één en al opsomming. Dit kun je makkelijk voorkomen door je tekst in VERHAALVORM te schrijven.

Op deze manier leert ze je ook beter kennen. Omdat wanneer je iets in verhaalvorm neerzet. Jij ook direct iets over jezelf vertelt. Je zegt niet dat je spontaan bent, je laat het zien!

Pas daarnaast op voor clichés waar ze niets aan heeft. Ongeveer elke man is daar schuldig aan. Vertellen dat je graag op stap gaat en een filmpje kijkt. Daar houdt iedereen van. En je komt het ook in veel teksten tegen.

De enige manier dat je dit kan neerzetten is als je een sterk beeld kunt neerzetten, waarin je haar EMOTIONEEL meeneemt.

Helaas weten maar weinig mannen dat te doen. En als jij van jezelf weet dat je dit niet kan. Gebruik dan geen standaard zinnetjes. Maar zet iets in je tekst, waarmee jij je wel onderscheidt!

Heb je een saai profiel? Dan vindt ze je saai ook al ben je dat niet!

Toon zelfvertrouwen en humor

Als je veel vrouwen wilt aantrekken en de meest aantrekkelijke, dan moet je humor en zelfvertrouwen tonen. Humor en zelfvertrouwen zijn ongeveer de meest aantrekkelijke eigenschappen die een man kan hebben.

Helaas tonen WEINIG mannen deze eigenschappen via hun dating profiel. Het niet tonen daarvan is een gemiste kans en je loopt er vrouwen mee mis. Die je anders wel had kunnen krijgen.

Wanneer je humor gebruikt is het belangrijk dat jij jezelf niet naar beneden haalt. Maak dus geen grap ten koste van jezelf. Anders stoot je humor haar af!

Creëer mysterie

Je dating profiel maak je om haar nieuwsgierigheid op te wekken naar wie jij bent. Daarom moet je ervoor zorgen dat je niet alles deelt en zij niet exact kan inschatten hoe jij bent. Want als ze dat welk kan dan stopt ze je in een bepaalt hokje.

Een simpele manier om meer mysterie te creëren. Haar nieuwsgierigheid op te wekken zodat je een reactie krijgt.

Is door niet te vertellen wat je werk is maar de uitwerking daarvan. Wanneer je bijvoorbeeld leraar bent vertel je niet dat je dat bent, maar je vertelt wat voor effect je op je leerlingen hebt. Daarmee wek je veel meer nieuwsgierigheid op.

Emoties zijn beter dan feiten

Stop met die saaie opsommingen. De beste manier dat je vrouwen aantrekt met je dating profiel is door ervoor te zorgen dat je positieve emoties bij haar oproept. Daarmee zorg je ervoor dat vrouwen je beter willen leren kennen.

lachende vrouwTe weinig dating profielen wekken een positieve emotie op. Door ervoor te zorgen dat jij dit wel doet. Onderscheid jij je van de rest. En zal je de meeste VROUWEN krijgen.

Nu heb je natuurlijk veel meer nodig dan alleen een goed dating profiel. Je moet ook de juiste berichten versturen, telefoonnummers regelen en die omzetten naar dates. In “Van Datingsite Naar Date” leer je dat volgens een simpel stappenplan.

Je krijgt voorbeelden van een goede profieltekst, goede foto’s en hoe je dating berichten schrijft die je postvak laat volstromen met enthousiaste reacties. Je leert binnen 3 berichten haar nummer krijgen en hoe je de week erna een date hebt!

Probeer Van Datingsite Naar Date 7 Maanden

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: