Online Dating Lastig?

Heb jij je ingeschreven bij een datingsite, en nog geen leuke dates weten te regelen? Ontdek hoe ook jij vrouwen online fascineert met je profieltekst, een onweerstaanbare indruk achterlaat met je eerste dating bericht en de verdere communicatie t/m de date soepel laat verlopen.

Beste Online dater,

Hoe zou jij het vinden als jij de controle krijgt over jou datingleven? En met controle bedoel ik dat jij kunt beslissen hoeveel vrouwen je via een datingsite ontmoet.

Dit lijkt misschien een ‘ver van je bed show’ maar dat is het niet. En nee, je hoeft niet rijk te zijn, er uit te zien als een mannelijk model of andere ‘superkrachten’ te hebben om dat voor elkaar te krijgen.

Aan de andere kant alleen jezelf zijn is ook niet goed genoeg. Nee jij moet online je beste zelf laten zien.

Wanneer jij online je beste zelf kunt laten zien. Door middel van een krachtig geschreven profieltekst, een paar interessante foto’s. (Daar hoef je trouwens helemaal niet knap voor te zijn.) Interessante foto’s zijn foto’s met inhoud. Foto’s die haar nieuwsgierig maken naar jou als persoon.

Een laatste element waarmee jij online je beste zelf kunt tonen is je eerste dating bericht…

Die is erg van belang, het is de eerste indruk die jij haar geeft. Jij kan een mega saaie indruk achterlaten. Maar ook een haar laten voelen dat jij die ene fascinerende man bent waar zij opzoek naar is.

Jij bent die man naar wie zij verlangt. Alleen weet ze dat nog niet.

Het gaat erom dat als jij succes wilt met online dating. Jij met je profieltekst, profielfoto’s en je eerste online dating bericht. Dingen communiceert zodat zij ervaart hoe leuk, slim en aantrekkelijk jij bent.

Door online op de *juiste manier* met haar te praten via je profiel(tekst) en dating berichten. Hoef jij haar niet te overtuigen hoe leuk jij bent, zij zal dat zelf inzien! (Vanuit daar kan je makkelijk het contact verleggen naar de telefoon om vervolgens en date te regelen.)

Echter veel mannen komen niet zover… Dat komt omdat ze de verkeerde dingen communiceren. Als je in de beginfase al niet haar interesse wekt, hoe kan je haar dan ooit ontmoeten?

Als je haar niet met je profieltekst, foto’s en dating berichten aantrekt. Kan je nooit haar nummer krijgen. Om vanuit daar een date te regelen.

Laten we beginnen met de basis…

Online kom jij niet als je BESTE zelf over…

Je profieltekst lijkt op de die van andere mannen en is op een manier geschreven die vrouwen niet aanpreekt. Je foto’s voegen weinig extra’s toe. En je dating bericht is te weinig interessant voor haar om op te reageren.

Tot zover het slechte nieuws, maar er is ook goed nieuws. Jij bent niet de enige! Met jou zijn er duizenden mannen die de zelfde fouten maken. En daarin schuilt ook de oplossing.

Stel je is voor…

Je bent een vrouw en ontvangt 42 berichten waarvan er 34 alleen over je uiterlijk gaan.

De overige 8 hebben wel iets van je profieltekst in het bericht laten terugkomen. Maar ze slaan totaal de plank mis, omdat ze geen idee hebben wat ze moeten schrijven.

Wanneer je bekijkt wie de ‘personen’ achter deze 42 berichten zijn. Komt je 42 profielen tegen die ongeveer zo beginnen:”Hallo ik ben Frank 32 jaar en woon in Amersfoort…”

Een opsomming maken van hobby’s en interesses. Kortom is allemaal erg suf…

Als jij beseft dat die de normale gang van zaken is. Zie jij dan in dat als jij je online communicatie aanpast jij kilometers voorsprong hebt op de rest van de mannen?

De concurrentie die jij hebt lijkt veel maar als je het nader bekijkt zijn er maar weinig mannen die doorhebben hoe online dating werkt.

En jij bent straks één van hen.

Jij bent straks de man die vrouwen benaderen omdat je profieltekst op een manier geschreven is die vrouwen aanspreekt.

Jij bent straks de man die constant reacties krijgt op de verstuurde dating berichten. Omdat jij wel weet wat je erin moet zetten en wat de ‘reactie triggers’ zijn.

Jij bent straks de man die simpel de verschuiving van online naar offline kunt maken. Omdat jij zoveel waarde toont aan haar. Waardoor het voor haar een ‘no brainer’ wordt om jou te ontmoeten.

Kortom jij kunt straks beslissen hoeveel dates jij per maand wilt…

Wat is dan die ‘Juiste Communicatie’?

Na veel trial en error, h l veel testen en het leren begrijpen van een vrouw. Begon ik steeds meer online dating te begrijpen. En een systeem te ontwikkelen waarmee je systematisch vrouwen kunt ontmoeten via een datingsite.

Weet jij nog toen je begon met online dating? Je schrijft een profieltekst in 3 minuten om er van af te zijn. Of je deed er 30 minuten over omdat je geen idee had. Wat je over jezelf moest vertellen.

Je gebruikt de zoekfunctie en ziet dat er echt een paar leuke dames tussen staan. Je begint ze enthousiast te mailen.

Om dan vervolgens niets te horen!

Hier had ik een paar maanden last van…

Ik dacht:“Waarom kom ik niet met vrouwen in contact de zich speciaal hier inschrijven om mannen te ontmoeten?”

Het begon bij me te knagen, want ik wist dat er mannen waren die constant dates konden regelen. Maar op de n of andere manier kreeg ik dat gewoon niet voor elkaar.

Ik checkte elk weblog, las elke tip m.b.t. online dating en paste deze ook toe. En wat denk je?

Nou het werkte totaal niet…

Om je een voorbeeld te geven: Ik ging de voorbeelden van profielteksten af en personaliseerde die. Ik gebruikte de tips, om leuk complimentje te geven als ik iemand schreef.

M’n inbox (dus m’n agenda) die bleven gewoon leeg!

Toen dacht ik weet je wat; ik begin over nieuw en maak gebruik van een ‘wetenschappelijke’ methode.

Testen, testen en nog eens testen. Om daarmee patronen te ontdekken, waarbij ik de succesvolle bleef doen. En werkte iets niet dan elimineerde ik dat.

Dag in dag uit verstuurde ik berichten, paste m’n profieltekst aan, m’n foto’s en analyseerde deze in MS Excel. Om zo een beeld te krijgen wat wel en niet werkte.

Dit zijn een paar variabelen die ik testte?

 • Wel of geen foto, qua reacties maakte dat niet veel uit. Zolang mijn profieltekst en het m’n eerste bericht goed waren compenseerde dat het. Sterker nog vrouwen werden erg nieuwsgierig “je kan niet lelijk zijn als je zoiets verstuurt” was hun gedachte. (Dat is de kracht van woorden.)
 • De titel van het bericht. Om te kijken of ze wel of niet geopend werden. Vrouwen krijgen soms tientallen berichten per dag. Dus ze komen niet aan alles toe en verwijderen sommige berichten alleen al omdat de titel saai oogt.
 • Verschillende soorten berichten, erg humorvol juist romantisch of ondeugend etc. Zo ontdekte ik dat je best wel iets spannends kunt versturen…
 • De verschillende typen profielteksten, ik maakte gebruik van verschillende invalshoeken om m’n profieltekst te schrijven.

Door deze dingen te testen werd ik beter, ik kreeg bijna constant enthousiaste reacties op mijn berichten. En ik begon na verloop van tijd ook berichten van vrouwen te ontvangen op basis van m’n profieltekst.

Stel je eens voor je logt in en iemand benadert jou! Hoe makkelijk wordt online dating dan?

Vanuit die constante stroom van online dating berichten. Leerde ik hoe je deze kon omzetten naar MSN of telefoonnummer.

Als laatst leerde ik systematisch de vrouwen die ik aantrekkelijk vond te ontmoeten.

Want daar gaat het om, jij wilt niet elke vrouw ontmoeten…Geloof me dat wil je niet!

De truc is om te ontdekken wat jij wilt. En op juiste manier dat communiceren zodat de vrouwen die zich er in herkennen of het zelfde willen. Zich aangesproken voelen.

Want als het juiste beeld schept met je profieltekst, foto’s en dating bericht. Naar het type vrouw die jij aantrekkelijk vindt dan gebeurt er iets moois…

Zij ervaart dat jij iemand bent die in haar hoofd kan kijken, ziet zij dat jij de eigenschappen hebt die zij zoekt. En weet dat jij die fascinerende man bent die biedt dat zij zoekt. Hiermee cre er je al veel GoodWill voor het vervolg contact en de ontmoeting.

Ik hoor je denken, maar hoe doe je dat dan?

Hoe schrijf ik een profieltekst, die de vrouwen die ik aantrekkelijk vindt aantrekt? Hoe schrijf ik een dating bericht waarvan zij denkt dat ik haar gedachten lees, zodat ze niet anders kan dan enthousiast te reageren…

En hoe kan ik vanuit daar naar een ontmoeting toewerken???

Dit kan op twee manieren.

De eerste manier is dat jij net als mij gaat onderzoeken hoe vrouwen denken en communiceren. En hoe je deze kennis kunt toepassen op online dating.

Manier twee is dat jij gebruik maakt van mijn kennis…

Want ik heb net m’n e-book afgerond waarbij ik jou stap voor stap help. Met het ontwikkelen van je eigen online dating systeem. Want jij hebt net als mij ook een paar sterke punten.

Met m’n e-book ga ik niet mijn sterke punten aan jou opdringen. Nee, jij gebruikt de vaardigheden en doet de dingen waar jij je het mees comfortabel bij voelt.

Natuurlijk leer jij wel nieuwe dingen bij, ik ga jou wel inzichten geven in hoe vrouwen denken en communiceren. Zodat jij online op een ‘indirecte’ manier aan haar kan laten weten dat jij iemand bent die zij zoekt.

Wat jij onder andere leert: 

Korte Samenvatting van wat je krijgt wanneer je het e-book leest:

 • Jij krijgt een nieuwe profieltekst die haar fantasie stimuleren wat haar TRIGGERT om het INITIATIEF te nemen, om jou een bericht te sturen.
 • Jij wordt niet meer afg/
  ewezen door de saaiheid van je profiel, steker nog het trekt haar aan.
 • Ik leer je technieken, waardoor vrouwen je als PERFECT relatie ‘materiaal’ zien. Waardoor, meer KWALITEITS vrouwen jou iets sturen.
 • Jij leert met je profieltekst de vrouwen die jij aantrekkelijk vindt een ERVARING geven die haar verlangens aanspreken… Dit maakt je ONWEERSTAANBAAR.
 • Jij zal straks een eerst bericht versturen, waarin de DAMES die jij aantrekkelijk vindt, het GEVOEL krijgen dat je hun gedachtes leest. Dit zorgt voor de MEEST eerlijke en indrukwekkende reacties.
 • Ik zal je leren, hoe jij ERG romantisch over kunt komen, humoristisch of als een beetje een BAD BOY. Jij hoeft alleen maar te kiezen wat bij jou past.
 • Jij zal weten hoe je het best je eerste zin kunt beginnen, zodat je haar meteen GRIJPT en haar het beeldscherm inzuigt. Zodat je haar aantrekt, en zij niet afhaakt bij het lezen van je bericht, wat bij veel mannen nu wel gebeurt.
 • Ik zal jouw Stap-Voor-Stap begeleiden, met het schrijven van je EERSTE dating bericht, ik zal je specifieke tips geven, zodat jij een bericht krijgt. Waarop ELKE vrouw positief REAGEERT.
 • Ik zal je OPDRACHTEN en TIPS geven zodat jij een eerste bericht stuurt. Waardoor het type vrouw dat jij aantrekkelijk vindt, voelt dat jij haar BEGRIJPT, hierdoor zal ze GELIJK op je reageren! En je ONWEERSTAANBAAR vinden.
 • Jouw online communicatie zal zo sterk zijn dat je binnen een week een date kunt krijgen. Omdat zij daarop hint!
 • Ik leer je technieken om snel van communicatie vorm te veranderen. Zodat jij de communicatie vorm krijgt die bij je past. En jij je het best bij voelt. Of dat nou whatsapp is of bellen. Zij speelt straks op jou terrein en daardoor wordt het voor jou makkelijker om een date te krijgen.
 • Jij leest ook wat de valkuilen van online dating kunnen zijn, door je hier van bewust te zijn kan je voorkomen dat jij niet in zo’n valkuil stapt. En onbezorgd kan genieten van je succes.
 • Ik help jou een beter beeld krijgen van de vrouw die jij zoekt.
 • Ik geef jou een stukje achtergrond informatie over vrouwen in het algemeen. Hierdoor kan jij je nog beter in haar inleven en grijp jij nog beter de kansen die online dating jou biedt.
 • Jij ontdekt waarom je een vrouw niet logisch kan overtuigen om je leuk te vinden en wat je WEL moet doen om een vrouw aan te trekken. Zodat ze jou wel ziet als iemand waarmee ze een relatie of leuke nacht bij kan hebben.
 • Jij leert de kracht van subcommunicatie, deze SNEAKY short-cut is zo krachtig. Het inzetten van dit WAPEN heeft een geweldig effect heeft op vrouwen. Jij kan haar ‘ Onder de Radar’ in laten zien dat jij precies de man bent die zij zoekt en het plezier geeft waar zij zo erg op zoek naar is. Meer dan 95% van de mannen is zich hier niet bewust van…
 • Door de technieken die jij leert om beeldend te schrijven laat je haar je aantrekkelijke “JIJ” ervaren. Dit is zo krachtig dat zij zelf ziet hoe, romantisch, badboy, zorgzaam, goed in bed of zelfverzekerd jij bent. Hoe aantrekkelijk vrouwen jou zien, heb jij straks in handen!
 • Een TRUC om het aantal reacties op je berichten drastisch te verhogen, is “Herkenning”. Wanneer jij dit toepast in de eerste paragraaf van je bericht. Zullen veel meer vrouwen enthousiast op je reageren. En ik leer hoe jij herkenning op de beste manier toepast.
 • Een aantrekkelijke eigenschap waar veel vrouwen het over eens zijn is HUMOR. Ik zal jou horizon daarin nog verbreden zodat jou humor haar ook echt aantrekt. Ze zal een ‘natural high’ voelen en ‘verslaafd’ aan je raken!
 • Wil jij bij de eerste ontmoeting GELIJK een relaxte sfeer? Met dit trucje krijg je dat gegarandeerd! De spanning zal hiermee gelijk van je afglijden waardoor jij je relaxte, leuke zelf bent. Iemand die niet te snel praat of moet nadenken wat ‘ie nu moet zeggen.
 • Jij krijgt een profielnaam die vrouwen prikkelt, een profieltekst die vrouwen aantrekt, jij selecteert de juiste foto’s. En legt hiermee een goede basis om vrouwen uit te nodigen om jou een eerste bericht te schrijven! Dit maakt online dating een stuk simpeler.
 • Ik stel je vragen zodat jij goed en makkelijk een profiel kunt schrijven. Jouw profiel weergeeft straks wie jij bent op een SEXY en aantrekkelijke manier.
 • Jij zal de 10 grootste FOUTEN die mannen online maken elimineren!
 • Ik leer jou de principes van het online dating systeem waarmee jij vrouwen op constante basis kunt ontmoeten. Hoe zou dat voelen als jij beslist hoe vaak jij per week op date gaat?
 • Jij zet je eigen dating systeem in elkaar, het wordt een systeem die bij jou past! Waardoor jij je comfortabel en zelfverzekerd genoeg voelt om er ook gebruik van te maken. (Heel belangrijk het is niet ‘mijn’ systeem waar jij mee werkt, nee jij maakt gebruik van jouw beste eigenschappen!)
 • Wil je niet skypen? Is goed. Wil je liever whatsapp berichtjes versturen? Dat is oké. Ik vertel hoe en welke tools jij kunt inzetten. Het is dan aan jou om te kiezen wat bij jou past en het beste werkt!
 • Ik leer je killer dating berichten schrijven. Sterker nog ik laat jou een bericht zien die ik zelf heb geschreven. Zodat je tot nieuwe inzichten komt.
 • Ik geef jou de FORMULE voor een goed dating bericht, als jij deze 4 stappen toepast dan zal je meer reacties dan nu ontvangen.
 • Reageert ze niet? Jij leert een bericht maken waar het positief reactie percentage 50% is. Jij komt dus in contact met de helft meer vrouwen!
 • Wil je van de datingsite overstappen naar een andere vorm van communicatie? Geen probleem alle mogelijke opties die er zijn leer je, zodat de verandering vloeiend verloopt. En jij haar niet ‘kwijtraakt’ of zo’n typische reactie terug krijgt dat ze jouw telefoonnummer, snapchat of op een andere manier contact.
 • Jij leert hoe je met behulp van de telefoon simpel een ontmoeting regelt.
 • Jij leert hoe je via whatsapp simpel een ontmoeting regelt zonder dat ze je kan AFWIJZEN.
 • Jij leert een routine die je elke keer kunt uitvoeren en goed werkt, en hoe je het gesprek wat spannender maakt. Hierdoor kom jij niet in de FRIENDZONE.
 • Als je voor de verandering vrouwen via een CHAT wilt ontmoeten zullen deze 2 openingszinnen jou goed helpen!
 • Bel je haar en neemt ze de telefoon niet op? Jij leest wat je hieraan kunt doen zodat je geen ‘gezichtsverlies’ leidt.
 • Geen reactie op je whatsapp-berichtje, met dit trucje kan ze jou niet negeren!

Ik zal eerlijk zijn als jij al iemand bent die op ‘commando’ via het internet vrouwen kan ontmoeten. Dan zal je waarschijnlijk niet veel nieuws leren. (Misschien alleen de hoe en waarom.)

Maar als jij een man bent, die er niet uitziet als een super model. En jij wilt leren hoe je de interesse online bij een vrouw wekt, deze vasthoudt om vervolgens snel een date te krijgen. Dan zal dit e-book jou helpen.

Jij krijgt dan ook deze garantie van mij:

                                                               Misschien heb jij nog nooit een e-boek aangeschaft,
normaal heb je 14 dagen bedenktijd om een online
aankoop terug te draaien. Maar ik heb er alle
vertrouwen in dat jij tevreden zal zijn. En wil ook dat jij
alle technieken op een rustig tempo kunt toepassen.

Daarom kan jij tot 7 maanden de koop ongedaan
maken, stuur me een mailtje en ik zal het aankoop-
bedrag terug storten.

Samenvattend krijg je:

Van Datingsite naar Date Normale Prijs Actieprijs
Van Datingsite naar Date 49,97,- 39,97
Mijn online dating schema (excel-bestand) (Hét schema zodat je geen dames misloopt) 10,- GRATIS
5 door Jack geschreven profielteksten(Waarde: 77 euro per tekst) 385,- GRATIS
Totale Prijs 444,97,- 49,97

Als jij een snelle beslisser bent die NU zin heeft om leuke vrouwen te ontmoeten. Dan betaal je geen 49,97 euro maar 39,97 euro.

Jij kan nu 2 dingen doen…het zelfde profiel houden, met de zelfde foto’s en dating berichten schrijven zoals je altijd doet. En dan behoudt je het resultaat dat je nu hebt. Ik kan je dit alleen aanraden als jij meerdere dates per maand hebt.

Optie 2 is om een nieuwe weg in te slaan. Een weg die jouw dating leven verbeterd en je instaat stelt om meer vrouwen te ontmoeten. Gun jezelf een online dating systeem waarbij je op constante basis vrouwen ontmoet.

Want dat is toch de reden dat jij je hebt ingeschreven? Jij wilt vrouwen ontmoeten. Vroeger op school leerde spelling en grammatica. Hoe mooi is het dan dat jij leert om woorden te gebruiken. Om vrouwen comfortabel vanuit je eigen huis te ontmoeten?

En even tussen ons, stiekem is het ook wel grappig als je vrienden zeggen: “Wat heb je weer een date?!”

Of dit jouw toekomst wordt ligt aan jou…Het enige dat ik kan voor jou kan doen is je mijn kennis overdragen. En als jij denkt ‘dit is niets voor mij’. Dan krijg jij gewoon je geld terug.

Als jij in contact wil komen met vrouwen die jij aantrekkelijk vindt en deze wilt ontmoeten, bestel nu de cursus.

Ik wens je veel dating plezier!

Je vriend,

Jack Joel,

PS: Als jij online aantrekkelijk over wilt komen, makkelijk haar telefoonnummer of e-mail wilt krijgen. En vanuit daar snel en simpel een date wilt regelen. Bestel dit e-book en ontmoet meer vrouwen dan voorheen!